Neobjasnjive bolne modrice na kozi,ima li neko ideju??

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Sonja05
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 14, 2010 9:27 pm

Neobjasnjive bolne modrice na kozi,ima li neko ideju??

Post od Sonja05 »

Pozdrav,

Vec dugo vremena (nekoliko meseci) na desnoj spoljnoj strani podlaktice imam smedju mrlju koja je bolna na dodir. Ja zaista ne znam odakle to,ne secam se da sam se negde udarila niti bilo sta slicno. Evo poslednjih par dana sam primetila da je ta mrlja izbledela i da vise ne boli ali se istovremeno pojavila isto tamna mrlja na levoj unutrasnoj podlaktici, takodje bolna na dodir. Opet nemam ideju odakle to?! Na netu sam citala da se modrice na kozi mogu javiti kao posledica aplasticne anemije, i cinjenica je da ja jesam anemicna (Fe, i ponekad Hgb nizak),medjutim ostatak krvne slike mi je uvek bio ok (leukociti,eritrociti itd) Takodje u poslednja dva meseca pijem heferol te pomocu hrane (koktel cvekle,mrkve,jabuke i limuna) pokusavam popraviti krvnu sliku. Poslednji put kad sam vadila krv ( pre mozda 2-3 meseca) Fe je bilo 4,7. Eto toliko,nadam se da neko ima ideju sta bi mogao biti uzrok svega ovoga i da li je potencijalno opasan.

Pozdrav i hvala!
Odgovori