Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Meni su recimo rekli da imam perut koju nikada, ali nikada u zivotu nisam imao i preporucili mi neki preparat koji kosta oko 1700 din mesecno (nisam siguran da li se radi o istom preparatu koji si ti naveo, ne secam se, to je bilo pre dve godine) i koji ce mi navodno resiti problem peruti za stalno. Inace preglede ne obavljaju doktori vec ljudi koji sebe nazivaju kutolozima. Uostalom ako je pregled besplatan idi i javi da li su ti pronasli perut - ili mozda nesto jos neidentifikovano sto ni sam nisi znao da imas:)
Imam neke bubuljice u kosi,i perut.
Naravno,bio sam na pregledu-ustvari na dva u dve razlicite apoteke.
Relki su da imam jako masnu kosu i preporucili su mi neka dva preparata
koja kostaju ukupno 2300.I da treba 2-3 meseca koriscenja da bi se stanje sredilo.
Ja sam bio na pregledu, koristim vec nekoliko meseci proizvode i veoma sam zadovoljan. I ne vidim zasto bi te lagali da imas perut ili ne kad sve lepo mozes da vidis pod tim "mikroskopom" na ekranu. Meni je teme glave i sam koren bio bas masan i upaljen a sad mi glava maltene uopste nije masna, nema crvenila oko korena i dlaka je deblja.
Pa oni imaju neku paletu proizvoda, i ja kako sam svakog meseca isao na preglede i kako se stanje koze menjalo tako sam i menjao proizvode. Znaci ono sto ces koristiti zavisi od trenutne dijagnoze koze glave.
Pa taj sebo el koliko ja razumem za otklanjanje suvisne masnoce sa glave sto bi trebalo da umanji pojavu bubuljica koje i nastaju nao posledica prekomerne masnoce.
A ta pena ti je kao sampon, samo sto dubinski ocisti kosu i teme