Pozdrav. Pre 7 dana posle curenja nosa i povisene temperature, poceo sam otezano da disem. Moj lekar mi je konstatovao bronhitis. Prvi put za mojih 37 godina. Isao sam tri dana na inhaliranje, pio antibiotike i koristio ACC prasak za iskasljavanje. Zadnja dva dana se osecam subjektivno dobro. Danas sam bio na kontroli i moj lekar mi je rekao da je sve sada u redu, ali mi je produzio jos par dana antibiotike i ACC. Cisto radi preventive. E sada me interesuje jedna stvar. Rekreativno vozim biciklu, oko 30 kilometara dnevno. Po preporuci ortopeda, posto imam manjih problema sa ledjima i viskom kilograma, i po preporuci psihijatra, zbog stresa kojeg dozivljavam na poslu. Inace radim u gradskom zdravstvenom centru na urgentnom prijemu kao bolnicar. I mogu vam reci da posle godinu dana aktivne voznje bicikla se mnogo bolje osecam!

Da li mogu da pocnem da vozim biciklu? Konsultovao sam se sa par doktora, jedni mi kazu da sacekam jos par dana, a opet drugi mi savetuju da pocnem odmah da vozim jer cu tako brze izbaciti sekret iz pluca. I sada sam totlno zbunjen. Interesuju me neka vasa misljenja ili slicna iskustva. Inace da jos napomenem da sam pusac, oko jedne kutije dnevno.
Hvala unapred!
Srdacan pozdrav!