sampon sqaphan s(protiv seboreje) - iz licnog iskustva!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
kataj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 2:59 pm

sampon sqaphan s(protiv seboreje) - iz licnog iskustva!

Post od kataj »

koristila sam" sqaphan s "neko vreme ,po preporuci dermatologa zbog seboreicnog dermatitisa . pridrzavala sam se uputstva i razocarala -ne samo da mi nije pomogao vec me je unistio dobila sam duplo vise peruti nego sto sam imala..ne znam,mozda je nekome pomogao, bas bih volela da cujem.sada koristim mycoseb koji mi je neznatno smanjio perut,moze se reci da pomaze ali se ne sme koristiti duze od mesec dana.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

i kod cerkice moje drugarice taj sampon nije doneo nikakve rezultate.

mnogo vise pohvala cula sam za Vichy sampon protiv peruti.
sacramento
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm

Post od sacramento »

Meni isto taj sampon apsolutno nije pomogao,ali zato sam pre 6-7 dana kupio VIchy protiv peruti i verovali ili ne vec nakon prvog pranja perut je nestala,znaci moja preporuka je vichy probaj ne mozes nista izgubiti.

Evo to je ovaj sampon ima znaci zeleni poklopac

http://www.bizrate.co.uk/oid429374165.html
dundica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 11:06 pm

Post od dundica »

Moj glas takodje za Vichy-jev sampon protiv peruti. Taj spomenuti sa zelenim poklopcem je za masnu perut i kozu glave koja svrbucka ali je znatno bolji os Squaphane-a. treba samo pogledati u apoteci, ako ti kosa nije masna , mislim da imaju i neki sampon iz iste kolekcije samo za suvu perut,isto je zeleni poklopac. Inace , selen disulfid koji je u ovim shamponima sam na nekoliko sajtova nasla kao prvorangiranog protiv peruti, a tek posle stvari kao sto su Zn, katran i ostalo.
kataj
Novi član
Novi član

Post od kataj »

hvala na savetu,uzecu ga ovih dana.nadam se da ce pomoci posto me perut muci godinama a imam braon dugu kosu tako da je istovremeno i estetski problem
Plava
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 31, 2006 2:53 am

Post od Plava »

Jesi li probala šampon?
Ako jesi kako ti se čini?
"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
kataj
Novi član
Novi član

Post od kataj »

jos uvek sam na mycosebu :) danas mi je cetvrta nedelja i umanjio mi je perut -ipak pomaze. po uputstvu vise i ne smem da ga koristim tako da cu za par dana poceti sa visijevim pa cu ti javiti rezultate.
Odgovori