Bol u testisu?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Bol u testisu?
Moj decko ima problem i naravno kao i vecina muskog sveta nece da ide kod lekara :S Ima bolove u testisima i naravno nemamo odnose vec mesecima jer je neizvodljivo, inace bavi se fizickim poslom i ima 32god. pa me zanima sta bi to moglo da bude jer se stvarno brinem vec a i to pocinje da jako utice na nas sexualni zivot i vezu naravno? 

Re: Bol u testisu?
Pozdrav! Nisam doktor
Prvo, ako bol traje mesecima - hitno kod lekara, ako se protivi pridji mu sa psihicke strane(sta ja znam tumori, neplodnost, uplasi ga... objasni mu koliko se sekiras za njega itd...)
Drugo, mozda neka mini kila ako se bavi fizickim poslom... U svakom slucaju, nista bez lekarskog pregleda
Trece, stvarno ne zelim da lupam, ali da li si sigurna da ga bole testisi ? Spomenula si da nemate sex mesecima. Da li ste ikada imali sex ? Ako niste, njegovim testisima nije nista
Mozda covek ima tremu/kompleks...
Sto se ovog treceg tice, izvini ako gresim, ali mene bole testisi par dana, i bukvalno vristim da sto pre dodjem na red kod urologa. Bol u testisu i bol u ruci nije isto, i totalno mi je neshvatljivo da neko psihofizicki moze da izdrzi mesecima sa bolom u testisima.

Prvo, ako bol traje mesecima - hitno kod lekara, ako se protivi pridji mu sa psihicke strane(sta ja znam tumori, neplodnost, uplasi ga... objasni mu koliko se sekiras za njega itd...)
Drugo, mozda neka mini kila ako se bavi fizickim poslom... U svakom slucaju, nista bez lekarskog pregleda

Trece, stvarno ne zelim da lupam, ali da li si sigurna da ga bole testisi ? Spomenula si da nemate sex mesecima. Da li ste ikada imali sex ? Ako niste, njegovim testisima nije nista

Sto se ovog treceg tice, izvini ako gresim, ali mene bole testisi par dana, i bukvalno vristim da sto pre dodjem na red kod urologa. Bol u testisu i bol u ruci nije isto, i totalno mi je neshvatljivo da neko psihofizicki moze da izdrzi mesecima sa bolom u testisima.
Hvala na odgovoru, imali smo odnose ranije. I meni nema logike da neko guta za bolove tablete (koje ne pomazu) i nece da ode. I ja kontam da je kila a biser nece da ode, jel to moze da se iskomlikuje/ 

Kao sto vec rekoh, nisam doktor
Sacekaj malo, kad se Dr011 pojavi, cucemo nesto pametno i ti i ja 
Sve sto se ne leci moze da se iskomplikuje, pa i kila. E sad, ja ne bih rekao da je to nesto ozbiljno cim vuce toliko dugo, ali da moze svakog casa da se iskomplikuje, to sigurno.
Mozda je problem psihicke prirode ? Ajde da sumiramo - bol, tablete, seksualni post, nesigurnost --- doktor, olaksanje, sex. Retko koji muskarac bi se odlucio za prvo.
Epilog, ja mogu da nagadjam cisto onako "muski", doktor moze da razmisli pa eventualno da da neku pretpostavku, sve u svemu, sto ga pre ubedis da odete kod lekara, bolje po njega i vasu vezu. Sve ostalo je rekla kazala. Moze biti a i ne mora.

Sve sto se ne leci moze da se iskomplikuje, pa i kila. E sad, ja ne bih rekao da je to nesto ozbiljno cim vuce toliko dugo, ali da moze svakog casa da se iskomplikuje, to sigurno.
Mozda je problem psihicke prirode ? Ajde da sumiramo - bol, tablete, seksualni post, nesigurnost --- doktor, olaksanje, sex. Retko koji muskarac bi se odlucio za prvo.
Epilog, ja mogu da nagadjam cisto onako "muski", doktor moze da razmisli pa eventualno da da neku pretpostavku, sve u svemu, sto ga pre ubedis da odete kod lekara, bolje po njega i vasu vezu. Sve ostalo je rekla kazala. Moze biti a i ne mora.
bez pregleda ne moze da se zna o cemu se radi...moze da bude i kila, ali i nesto drugo...sta god da je u pitanju mora se obavezno javiti na pregled, ne znam koji bi bio razlog da to odlaze, trpi i ceka da nastanu komplikacije...znaci kod lekara!
Verovali ili ne nije kila nego upala limfne zlezde na preponi
antibiotici & thats it 

pretpostavljam da su uradili pregled i drugih organa i laboratorijske analize, pa ako nista drugo nisu pronasli i ako je rec samo o upali zlezde nek isprima taj antibiotik i nek se potom svakako javi na kontrolu...
nasli su i hlamidiju, pre neki dan je stigao nalaz
tako da nije nazalost samo zlezda...