streptoccocus,molim vas za odgovor

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Nina Nikita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 27, 2011 6:19 pm

streptoccocus,molim vas za odgovor

Post od Nina Nikita »

zdravo, imam par pitanja za doktora,
vec 3 mjeseca imam redovne odnose sa partnerom i posle svakog sexa (2 dana kasnije) pojavi mi se bijelo pranjeneprijatnog mirisa i bila sam kod ginekologa, rekla mi je da su u pitanju bakterije, 3 stepen. i napisala mi recept da mi se naprave vaginalete nistatin+eritromicin 500mg.
a partnera sam poslala da uradi bris jer mislim da mi te bakterije prenosi on,i rekao mu je doktor da ima streptokokus beta hemolyticus grupa B... i dao mu neke antibiotike 10 dana da pije.
pa me zanima da li je meni to samo od sebe posto nesto mine stima ovdje, zato jer mi to izgleda nije od njega..da li to uvijek mora da mi seojavljujejer ja staln kristim neo penotran i strah me antibiotike stalno da stavljam , ako mozete da me psavjetujete sta da radim da ne bi dolazilo vise do toga, i o cemu se redi? moze li ta njegova bakterija da se ukloni trajno ili samo privremeno? kako se to dobija?hvala puno !!!!!
frozen__sun
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Apr 27, 2011 4:34 pm

Re: streptoccocus,molim vas za odgovor

Post od frozen__sun »

A kako mu izgleda to i gdje mu se nalazi?Mislim na osnovu čega je doktor to zaključio?
Odgovori