?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
?
e ovako ,,imam problem sa ucestalim mokrenjem....uvece bar 2 puta ,danju po bar 15 puta ,cesto i uzastopno u razmacima od po 15 min se desi....imam 20 god tako da mi to mnogo smeta i cudi me...idem kod raznih urologa jos od septembra se razvlacim,s obzirom da se na Klinickom centru svako zakazivanje ceka po mesec dana a i ja nem tolko vremena ?...radio sam ultrazvuk nista nije nadjeno...testove krvi, urina,to prvo..sve ok...zatim testove na neku hlamidiju i spermokulturu ,i to je ok ....pa urodinamski pregled ,gde mi je doktoro rekao da je prilicno u redu ,da mi malo odskacu neki rezultati ,a ostalo napisao u zakljucku koji sam trebao da pokazem lekaru koji mi je dao uput za to.....opet sam otisao posle svega ,i ovaj mi zakazao neki pregled nekim cevkama,ne znam ni ja sta,a ja za to trenutno nemam vremena,a ni volje...s obzirom da sam bio vec kod 5 razlicitih urologa i niko da mi nadju uzrok,a cesto i postavljaju pitnanja,sta ti je reko ovaj ,sto to ? i tako to ,kao da ja nesto znam ja sva sto imam je na papiru...........jel moze neko da mi kaze sta bi to moglo da bude,bar okvirno ???? ...ovaj na privatnoj sto mi je uradio urodinamiku mi je rekao da je to mozda nesto u glavi i da postoje neke fore za to ,al nista dalje ...,hvala unapred na bilo kakvom savetu ,veoma me nervira ovo.....i da,nemam bolove pri mokrenju ,nisam imao povrede,samo je to veoma ucestalo,narocito za moje godine....
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: ?
Nivo secera u krvi?
Sta je sa prostatom?
Velichina bubrega i beshike?
Sta je sa prostatom?
Velichina bubrega i beshike?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 29, 2009 10:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Stvarno bih voleo kada bi se javio neko ko bi pomogao ovom decaku. A mozda bi tako pomogao i meni. Uglavnom mislim da mozes da usmeris potragu na dve stvari: prva je, da je problem mozda
"iz glave", a druga, mozda neki nerv u ledjima reaguje prema brsici i prostati. Vise od toga ne znam i sam se borim sa slicnim problemom vise od dve godine. Pozdrav.
"iz glave", a druga, mozda neki nerv u ledjima reaguje prema brsici i prostati. Vise od toga ne znam i sam se borim sa slicnim problemom vise od dve godine. Pozdrav.
Jel pijes mozda neke cajeve???
Ako pijes pokusaj smanjiti na sto manju meru a piti vise vode-nikako hladne---ako ne pijes onda probaj sa Brusnicom-skuvas saku susene brusnice u 3 dl.vode i ostavis da odstoji 15 minuta i popijes a brusnicu pojedes i tako ujutru i popodne.
SRECNO
Ako pijes pokusaj smanjiti na sto manju meru a piti vise vode-nikako hladne---ako ne pijes onda probaj sa Brusnicom-skuvas saku susene brusnice u 3 dl.vode i ostavis da odstoji 15 minuta i popijes a brusnicu pojedes i tako ujutru i popodne.
SRECNO