Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Prvo: citao sam vec postojace teme i cini mi se da mi je lakse da spremim ispit iz urologije nego da u onom moru komentara nadjem odgovor. (koristio sam i pretragu i nisam nasao nista preciznije).
Zanima me ako se tretira fimoza ovom mascu i ako se postignu rezultati, jesu li oni trajni ili mast mora da se i u buduce koristi? Problem je sto se prepucijum u erekciji ne prevlaci potpuno preko glansa, a cirkumciziju bi najradije izbego ako je ikako moguce. Molim nekoga za savet, nadam se da nece biti problem da date koji komentar
A sto bi izbegao cirkumciziju? Ok, razumecu ako se plasis operacije, ali ne vidim drugi razlog zasto izbegavati tko nesto ako ti moze pomoci..Ja bih se verovatno samoubio kada bih stalno morao da mislim i da nosam neku kremu sa sobom zbog necega sto se da resiti ambulantno..OK, to je moje misljenje...
krema moze da pomogne kod blagih slucajeva fimoze...ako je problem veci onda tu jedino cirkumcizija pomaze...problem nemoj da trpise, vec se potrudi da ga sto pre resis, javi se urologu da se vidi koliki je stepen i sta treba uraditi...inace Sinodrem sadrzi samo kortikosteroid, a Didermal pored toga sadrzi i antibiotik...