Ejakulacija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
jovan94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 08, 2011 7:00 pm

Ejakulacija

Post od jovan94 »

zanima me koliko je potrebno vremena da se ociste mokracni kanali ukoliko u toku dana masturbiram a uvece eto dodje do nekog neplaniranog odnosa bez zastite... da li postoji rizik da je sperma ostala unutra... ovako laicki postavljam pitanje al nadam se da razumete.. Unapred hvala :wink:
mladic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2011 7:48 pm

Re: Ejakulacija

Post od mladic »

Ja sam cuo da i u onoj bezbojnoj tecnosti koja se javlja na samom pocetku odnosa mogu da "zalutaju" sprematozoidi, tako da oprez nije na odmet :D
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Post od zdravo »

Posle mokrenja, sperma se "procisti" iz mokracnog kanala. Zalutali spermatozoidi u odnosu bez zastite su najmanji problem... Koristi kondom! Ne mozes znati da li u toj kombinaciji na jedno vece cuci neki triper, sifilis, hiv, hepatitis B, hepatitis C.... Pozdrav!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

cak i kad se prociste kanali od prethodne ejakulacije to ne znaci da nece moci da se pojave "novozalutali" spermatozoidi (presemena tecnost), ili usled nove ejakulacije, znaci zastita uvek, prethodna ejakulacija nije bitna! :wink:
Odgovori