pitanje

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
omer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 30, 2011 9:27 pm

pitanje

Post od omer »

imam majku koja ima 72 god.dugogodišnji je pacijent boluje od srca ima šum na srcu i ubrzani rad,visok krvni pritisak kojeg reguliše manje ili više mnogim lekovima,dijabetičar koji koristi insulin 22 jedinice ujutro i tabletu amaryl 2 mg naveče.Koristi mnogobrojne lekove za sve te bolesti redovno vrši kontrole,i uredna je u korišćenju istih.Malo je gojaznija i ima povišene vrednosti ureje i kreatinina sa savetom kod lekara svi nam kažu da je to normalno kod dijabetičara.Ima ogromne reumatske bolove pogotovo u predelu kičme i donjih ekstremiteta pa bih upravo postavio pitanje vezano za to KOJAE BI LEKOVE SMELA KORISTITI ZA SMIRENJE REUMATSKIH BOLOVA sobzirom da sam naveo od čega boluje a da nema kontraidikacije.Koristila je razne kreme i gelove,lekove Diklofenak,Voltaren,Nimulid,i još mnoge al nema nikakve pomoći,pa zato molim ako neko pročita ovaj članak nek oduzme malo vremena i ako zna bilo kakav lek nek mi odgovori.Unapred hvala.
Odgovori