Krompiric...

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Asja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 21, 2006 3:51 pm

Krompiric...

Post od Asja »

Drage mame,
kada ste uvele krompiric bebi...meni je juce edijatar rekao, tek sa 7.meseci...moja beba ima 5,5 meseci.
Drugo, moze li mi neko reci sta se daje od cvrste hranice u ovom uzrastu i koliko obroka treba da bude zastupljeno (mlecnih i nemlecnih)
p.s.beba sisa jos uvek
HVALA!
Bojan i Milan...mamine maze!!
bubili
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 3:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od bubili »

pa neki pedijatri kazu prvo belo voce i povrce(krompir,keleraba,jabuka...),a neki da se krompir kasnije uvodi.Mi smo sa 4,5 meseci poceli da jedemo i to tako...prvo belo.Bitno je samo da nije proklijao krompir,jer je valjda otrovan.Moja beba ima devet meseci i jos uvek ima dva nemlecna obroka i tri mlecna.
gocam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 12, 2005 3:35 pm

Post od gocam »

Ako je krompir provereno domaci i nicim nije prskan i nije proklijao, moze odmah (ja davala sa 4 meseca), a ako nije, daje se sa 7-8 meseci.
dragazoi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2005 11:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dragazoi »

Ja sam pocela da joj uvodim cvrstu hranu sa 6 meseci,prve nedelje povrce pa,pilece grudi pa,govedinu.Sto se tice krompira mozes bez frke da mu dajes i svaki dan ako hoces.Cim on siki nema problema ni sa alergijama nisacim!
Cmokic i pozdrav! :)
dragana i zoi 17.6.2005.
mamina najveca ljubav na svetu!!!
Odgovori