POVISEN ASTO
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita
POVISEN ASTO
TREBA MI PAR SAVETA...IMAO SAM POVISEN ASTO(1070),PRIMIO SAM EXTICILIN I PAO MI JE NA 900...TO TREBA DA PRIMAM SVAKE 3 NEDELJ???I JE LI BITNA ISHRANA U OVOJ BOLESTI?? JA SAM INACE FUDBALER PA ME INTERESUJE VASE MISLJENJE,MENI JE RECENO DA ZA 4 MESECA CU MOCI DA TRENIRAM???STA VI MISLITE?
Re: POVISEN ASTO
mnmnm napisao:TREBA MI PAR SAVETA...IMAO SAM POVISEN ASTO(1070),PRIMIO SAM EXTICILIN I PAO MI JE NA 900...TO TREBA DA PRIMAM SVAKE 3 NEDELJ???I JE LI BITNA ISHRANA U OVOJ BOLESTI?? JA SAM INACE FUDBALER PA ME INTERESUJE VASE MISLJENJE,MENI JE RECENO DA ZA 4 MESECA CU MOCI DA TRENIRAM???STA VI MISLITE?
pozdrav,
primacete penicilin produzenog dejsta jos jedan odredjen period, bar dok ASTO bude povisen, a onda ce lekar odluciti kada da prestane sa terapijom; nisam siguran da ishrana moye pomoci, vise vitaminsku suplementi, cisto da vratite imunski sistem na normalu, a i o treniranju samo sa specijalistom, kad on da yeleno svjetlo, nista na svoju ruku, moye biti vise stete nego koristi. Sreca pa je tu dobar stari penicilin, malo strpljenja i kao novi!
primacete penicilin produzenog dejsta jos jedan odredjen period, bar dok ASTO bude povisen, a onda ce lekar odluciti kada da prestane sa terapijom; nisam siguran da ishrana moye pomoci, vise vitaminsku suplementi, cisto da vratite imunski sistem na normalu, a i o treniranju samo sa specijalistom, kad on da yeleno svjetlo, nista na svoju ruku, moye biti vise stete nego koristi. Sreca pa je tu dobar stari penicilin, malo strpljenja i kao novi!
ok..hvala vam..a koje mi vi vitaminske suplemente preporucujete?
I jos ovo,ja imam i dalje bolove u zglobovima,mada primam extencilin...to je normalno dok asto ne spadne????
I jos ovo,ja imam i dalje bolove u zglobovima,mada primam extencilin...to je normalno dok asto ne spadne????
pozdrav,
ma bilo koji mineralno vitaminski kompleks, ologovit najobicniji; kao i za sve i za ovo treba vremena, kao sto rekoh, strpljenja samo!
ma bilo koji mineralno vitaminski kompleks, ologovit najobicniji; kao i za sve i za ovo treba vremena, kao sto rekoh, strpljenja samo!