VEOMA VEOMA VEOMA SUVA KOŽA!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Korisnikov avatar
StefanBrzi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 12, 2011 8:38 am

VEOMA VEOMA VEOMA SUVA KOŽA!

Post od StefanBrzi »

Imam problem. Koža mi se svakodnevno ljusti, pogotovu na licu, iako mažem raznim kremama svakodnevno... I taj problem je pristuan veoma dugo... Čak sam odlučio da se ne brijam neko vreme, mislio sam da je to neka iritacija, pa da se ybog toga koža toliko brzo suši i ostavlja tanke slojeve, blede, mrtve kože koja se ljušti, jesu milimetri u pitanju ali je ipak baš upadljivo. Ništa se nije promenilo. Ne zanm kako da rešim ovaj problem. Znam da nije nedostatak vode, jer ja pijem vodu često, tako da nije ni to. Ima li neko neki savet?

Hvala unapred. :D
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Re: VEOMA VEOMA VEOMA SUVA KOŽA!

Post od Shomy »

Probaj da se umivas vrlo blagim sapunima(obican plavi dove,sebamed,eucerin,uriage,neki od njih) najbolje jednom dnevno.
Linola fett krem koristi ujutru i uvece i evetnualno,po potrebi u toku dana dodaj obican pantenol ako ima potrebe.
Ukoliko to ne pomogne,moras se javiti dermatologu.

Za tusiranje isto vro blagi sapuni npr dove ili uljane kupke-npr linola.Tusiranje sa mlakom vodom,nikako vrelom,blago tapkanje peskriom,nikako trljanje.I eventalno neki losion posle tusiranja ukoliko ti je koza jako suva.
pish
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 10, 2011 2:54 am

Re: VEOMA VEOMA VEOMA SUVA KOŽA!

Post od pish »

BLAGO TEBI! :lol:
Mi se zlopatimo sa masnom!
Odgovori