rebro

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
zi_zu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 20, 2011 12:23 am

rebro

Post od zi_zu »

Jako me boli drugo rebro na pripoju za grudnu kost,ne mogu duboko da udahnem,na levu ruku ne smem da se naslonim,kad se nakasljem suze mi krenu od bola,na palpatorno takodje bolno,dobio sam vise manjih udaracu u tu regiju na sportovima,ali ni jednom ako da bi bio prelom,pa mi glupo da zbog svega zivog idem kod lekara,ima i tezih povreda,da li to moze da bude prelom,ili samo ugruvanost?
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: rebro

Post od angelika »

Da li je prelom ili nije to jedino snimkom mozes potvditi.
Moj brat je slomio dva rebra padom niz stepenice, srecom nije povredio nista od okolnog tkiva organa...Terapija mirovanje i analgetik za bol. Bol je da ludnes :o kako on kaze...posto je seret po prirodi znao je reci: Kasljanje mi je kobno, a kihanje opasno po zivot! :lol: Proslo je mada je prilicno dugo trajalo. Mislim da bi ipak trebao do lekara. Pozz!
Odgovori