Bledo roze boja sperme

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
sasa.ivkovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 4:49 pm

Bledo roze boja sperme

Post od sasa.ivkovic »

Pre dan-dva mi se desilo da mi je nakon ejakulacije sperma bila bledo roze boje.
Nikakvih problema te prirode nikada nisam imao, niti sam imao neke simptome kao moguci nagovestaj toga.
Ako mi se to ponovi jos jednom, javicu se urologu.Nego, nestrpljiv sam - sta bi to moglo da znaci?Zna li neko?
Da...Kontrolisao sam u urinu Uriscan trakom nivoe ketona, proteina, glukoze,...Ukupno 9 parametara i sve pokazuje negativno.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

ja sam imao bas crvenu-krvavu spermu-to mi se ponavlja vec nekoliko puta u 2-3 godine razmaka-uglavnom sam davao spermu na analizu-posto nije nista bilo uglavnom je prolazilo samo od sebe i neki antibiotik sam pio i cajeve za prostatu-prethodni put nisam ni isao kod urologa-nakon nekoliko puta sperma se ocistila-al ja vec imam problema sa prostatom-uglavnom se to desavalo kad sam imao neke neredovne odnose(kao zadrzavanje svrsavanja ili produzene predigre)neznam koliko imas god al meni je prvi put sa 25god a sad imam 47.
Nikad nisam dobio tacnu dijagnozu-mozda kapilar mozda upala itd-cuvaj se prehlade od nogu i ne sedi na hladno i redovan sex-to je moje iskustvo-amer caj mi pomaze kad imam upalu prostate.Bolje bi bilo da neko strucan odgovori -pomogao bi i meni-nadam se------srecno
sasa.ivkovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 4:49 pm

Post od sasa.ivkovic »

Hvala Vaso na (ipak, utesnom) odgovoru.
Ja, inace. imam 35 god. i prvi put ovakvo neprijatno iskustvo.Kazem, nisam imao nikakve simptome, nista neobicno.
Da malo skratim - sperma se iscistila.Drugi put mi je bila mestimicno roze, trecu put-potpuno belo.Bez ikakve terapije, bez cajeva ili bilo kakvih drugih tretmana!Nadam se da je to kraj.
Sa prostatom, koliko znam, nemam nikakvih problema.Na srecu!

Hvala na savetima!

Srecno, takodje!
Odgovori