Bol u levom testisu..

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
sosos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 30, 2006 4:18 pm

Bol u levom testisu..

Post od sosos »

Pre par meseci sam imao operaciju.u pitanju je bio kanal koji se otvorio iznad desnog testisa pa sam osecao bolove u njemu.Ubacena mi je mrezica.Medjutim possle operacije sam poceo da oscam bol u levom testisu.Ne primecujem da se uvecava ali kao da se povremeno povlaci prema kanalu.Urolog mi je reko da je kanal u redu.Medjutim i dalje osecam bolove povremeno...
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Pretpostavljam da je u pitanju bila operacija ingvinalne kile sa ugradnjom mrezice.Tada se u toku rada moze desiti da se vrpca koja ide kroz taj kanal do testisa malo vise zategne tako da moze da boli ili da otekne.Problem bi trebalo sam da prodje posle nekog vremena.
AKo se bolovi uvecavaju ili testis pocinje jos vise da otice,javite se lekaru koji vas je operisao.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

S

Post od vasa »

IMAO SAM SLICNE PROBLEME-OPERISAO PREPONSKU KILU-MREZICU-ITD I UPALA POSLE 2 MESECA I EPIDIMITIS I PROSTATA I ANTIBIOTICI-2-3 MESECA SA PREKIDIMA-IMA VEC POLA GODINE OD OPERACIJE-IMAO SAM I MANJIH BOLOVA SA DRUGE STRANE TJ JOS UVEK PO MALO IMAM AL SAD VEC NE TROSIM LEKOVE-PISAO SAM VEC O NA OVOM FORUMU O TOME PA SKRACUJEM-UGLAVNOM CUVAJ SE PREHLADE-REDOVAN SEX I JA SAM UZ ANTIBIOTIK PIO HIMORAL-FORTE-TABLETE I CAJEVE KOPRIVA ITD
NADAM SE DA JE SAD VEC U PROLAZNOJ FAZI AL BIO SAM BAS ZABRINUT
A DOKTORI PREBACUJU OD HIRURGA DO UROLOGA ITD AL STA DA RADIS KAD MORAS-SRECNOO
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

JOS JEDNO

Post od vasa »

HVALA AMFIBIJI-BAS SI OK
Odgovori