Da li neko može da mi odgovori da li je to normalno. Do pre neki dan moja devijčica je sisala ali morala sam da joj prekinem dojonje i da uvedem kravlje mleko. inače ima 14 meseci. Pije mleko 3,5 % ml.masti i sutra dan već se pojavila promena u boji stolice koja je sada pretežno svetlije boje i mekša. Jako voli da pije mleko oko 500ml dnevno, da li je to mnogo za njen uzrast? Do sada joj je stolica bila tvrđa i više braon, sada je više žućkasta i mekša. Pretpostavljam da je to od mleka. Da li da joj uvedem neko drugo ili je to normalno? Sada prvi put 5-6 dan pije samo to mleko. i intezivnijeg je mirisa stolica.
POZDRAV SVIMA I IZVINITE NA LOŠEM IZRAZAVANJU ŽURIM DA NAPIŠEM DA MI DETE NE BI LUPALO PO TASTATURI, JER JOJ JE PC OMILJEN.
MARIJANA
promena boje stolice
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am
Re: promena boje stolice
Pa ako ne povraca i nema grceve nema problema.Posto ima 14 meseci i u svojoj ishrani jos tonu drugih namernica mozda je boja od neceg drugog.Pola litre na dan nije po meni puno ima i ekstremnijih, majka jednog deteta u mojim jaslicama je rekla kako njen mali koji ima 2 i nesto pije pre polaska u vrtic 3,5 deci mleka a to je pre dorucka?E to je puno posto kaze da pije mleko 3-4 puta na dan 

ne povraća i nema grčeve,vesela je itd. Evo opet je kakila žuto mekša stolica, jedina promena u ishrani je što je prešla na kravlje mleko .Ne znam šta bi drugo moglo da utiče. Baš čudno.
Kravlje mleko je odlicno i ne verujem da je od njega.Pa eto mozda je malo jace za detence,ali je zdravo.