Moluske, gde ih se resiti?
Moluske, gde ih se resiti?
Ako moze, preporucite mi nesto...kontaktirao sam jednu privatnu kliniku,ali oni traze 1000din po "bradavici",sto je zaista mnogo jer ih imam 10-ak...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Moluske, gde ih se resiti?
Zavod za kozne i venericne bolesti u Dzordza Vashingtona!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Tamara, izvini sto postavljam ovako glupo pitanje, da li je sve jedno na koji sprat odem,ne zelim da moram svakome na salteru da objasnjavam gde i sta imam , bih voleo da cela ustanova zna zbog cega sam dosao...???
- tamaraft
- Stalni član
predajete knjizicu na salteru na drugom spratu kod koleginica i trazite pregled kod prvog lekara koji je slobodan, sacekate da vas prozovu ispred ordinacije u kojoj radi taj lekar i kada udjete na pregled obajsnite lekaru o cemu se radi!
Necete nikome nishta glasno i pred 1000 ljudi objashnjavati a u krajnjoj liniji ne treba da vas je sramota, vec resite svoj problem sto rpe da se moluske ne sire dalje!
Odmah u toku dana bi trebalo da odete na treci sprat na tecni azot i onda sa sestrama gore se dogovarate kada ponovo dolazite!
Obucite se prikladno i vodite rachuna o higijeni!
A kod kuce ne bi bilo loshe da svu garderobu koju ste do sada nosili iskuvate, ili bar na sto vecoj temperaturi operete mashinski!
Izbacite cigarete, gazirane napitke, proste secere, nabacite se malo na vitaminsku ishranu!
Necete nikome nishta glasno i pred 1000 ljudi objashnjavati a u krajnjoj liniji ne treba da vas je sramota, vec resite svoj problem sto rpe da se moluske ne sire dalje!
Odmah u toku dana bi trebalo da odete na treci sprat na tecni azot i onda sa sestrama gore se dogovarate kada ponovo dolazite!
Obucite se prikladno i vodite rachuna o higijeni!
A kod kuce ne bi bilo loshe da svu garderobu koju ste do sada nosili iskuvate, ili bar na sto vecoj temperaturi operete mashinski!
Izbacite cigarete, gazirane napitke, proste secere, nabacite se malo na vitaminsku ishranu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Hvala, jos nesto, da li se pregled placa (overena knjizica) ?
- tamaraft
- Stalni član
Ne!