Ovo ili ono...ili ipak nešto drugo

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Madball13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 10, 2011 12:47 am

Ovo ili ono...ili ipak nešto drugo

Post od Madball13 »

Da li problemi sa kičmom nkao što su kriva kičma i "uklještenje" mogu da izazovu nagli zamor i loš osećaj koji liči na onaj u slučaju pada imuniteta kod gripa?Ja sam zbunjen.Super se osećam,radim i u pokretu sam i TAP! najednom pad energije,loše mi je, pritisak u glavi i vibracije duž esktremiteta.Tada mi se neretko i desi da se jave male vrtoglavice kada držim glavu pravo ili polako nagnem u stranu.
Plaši me taj nagli pad energije.
danas na primer sam se uopšte loše osećao no ipak sam nastavio da šetam, no ujednom trenutku nisam znao šta mi je.Osetih blag pritisak u slabinskom delu i nalet malaksalosti i mučnine.
Posle minut me je prošlo.Međutim,to se ponavlja.
maki-kg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 19, 2010 1:56 pm

Re: Ovo ili ono...ili ipak nešto drugo

Post od maki-kg »

To se i meni desava,posebno kad se isforsiram na poslu ili ne odspavam kako treba. Ja imam okostavanje i u vratnom i u slabinskom delu.Umereno vezbanje bi ti puno pomoglo. :wink: Pozzz
Madball13
Novi član
Novi član

Post od Madball13 »

Hvala na odgovoru.
Juče opet ista priča.Vreme se menjalo od lepog dana do oblačnog i vetrovitog, a mene počeo slabinski deo da žiga i sve umorniji i umorniji.Na kraju na či ne mogu da pogledam.
Pokušavam sa vežbama mada mislim da bi mi neki kiropraktiočar mnogo pomogao.
maki-kg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 19, 2010 1:56 pm

Post od maki-kg »

I ja mislim isto,samo ne znam gde da nadjem dobrog kiroprakticara. :wink: Izgleda da smo prepusteni sami svojim mukama :-?
Madball13
Novi član
Novi član

Post od Madball13 »

ne znam odakle si te ne znam koga da ti preporučim.
Ja znam nekoliko dobrih ali onaj koji me je prošli put vratio u život dolazi u moj grad samo pre podneva a ja zbog posla ne mogu da postignem da ga vidim.
Ali moram već kod nekoga da odem. Zbog svega ovoga sam dobio neki strah od nesvestice jer nema bola samo iznemoglosti i mišićne napetosti.
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Post od gogi999 »

Kiroprakticar?Mogu dobiti adresu?
Odgovori