Bele fleke na dnu penisa! pomoc!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
milossh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 15, 2010 8:21 pm

Bele fleke na dnu penisa! pomoc!

Post od milossh »

Pre par nedelja primetio sam da se na dnu penisa(na kozi penisa) pojavila mala bela fleka,isto tako i sa druge strane male bele tacke(par njih)!Ne osecam nikakav bol,nikakav svrab ali mnogo nerviraju kada ih pogledam!Do sada nisam imao nikakvih slicnih problema,uvek sam koristio zastitu...Da li mozda neko ima slican problem i da li zna kako da resim ovaj problem!!??

http://img832.imageshack.us/i/dsc06629rg.jpg/
http://img52.imageshack.us/i/dsc06626d.jpg/
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Bele fleke na dnu penisa! pomoc!

Post od Dr011 »

moze da bude recimo vitiligo, ili neke oziljne promene...u svakom slucaju savetujem odlazak dermatologu da se proveri da li jeste to ili nesto drugo sto bi se eventualno trebalo leciti...
milossh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 15, 2010 8:21 pm

Post od milossh »

Da li postoji neka krema sa kojom mogu sam da probam lecenje!?Da li je to pametno?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

ne bih preporucio nista koristiti na svoju ruku...eto idi da to vidi dermatovenerolog, pa ako bude trebalo nesto da se maze on ce ti reci...ako je recimo vitiligo to nema potrebe leciti, ne predstavlja neku opasnost...
daprobam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 30, 2011 9:43 am

Post od daprobam »

Pozdrav. I ja imam slican problem, jednu vecu belu fleku i jednu malu na kozi penisa, pri korenu. Nikakvi drugi simptom nemam. Da li si bio kod lekara tj dermatovenerologa!?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

nije kod svakog identican tip promena...zato je potrebno kod svakog posebno da se vidi...
Odgovori