Oregano ulje?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
krivko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 4:25 pm

Oregano ulje?

Post od krivko »

Da li mogu i gdje na ovim nasim prostorima naci OREGANO ULJE? Potrebno mi je za lijecenje od kandide i ciscenje organizma. Mnogo mi je skupo da narucujem na internetu, pa ako neko zna da li to mogu negdje ovdje nabaviti molio bih da mi kaze
Pozdrav
jelena-bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 14, 2010 10:40 am

Re: Oregano ulje?

Post od jelena-bg »

Možeš da ga kupiš na www.origanoulje.com.
Vidim da im je ulje veoma kvalitetno, pošto ima najveći procenat karvakrola koji sam do sada videla.
jelena-bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 14, 2010 10:40 am

Re: Oregano ulje?

Post od jelena-bg »

dr.zdravo napisao:30ml - 2300 din.

http://* REKLAMA */?tag=origano-ulje
Znam za taj sajt i tu cenu odavno, ali nisam kupila pošto je to miksovano origano ulje sa maslinovim uljem. Najčešće se meša u razmeri 3-4 doze maslinovog ulja u odnosu na 1 dozu origano ulja. Drugim rečima, u tih 30ml, nema više od 7-8ml origano ulja. Ostalo je maslinovo ulje.
Ta praksa je vrlo uobičajena, reklamira se Origano ulje, a u stvari, većinsko je maslinovo ulje. Takvih ulja ima na stotine preko Interneta, a vrlo retko se može naći 100% Origano ulje, kao što je na sajtu www.origanoulje.com.
Ne favorizujem ni jednog proizvodjača niti brend, samo želim da ukažem kupcima na velike razlike koje postoje.
Odgovori