Da li mogu i gdje na ovim nasim prostorima naci OREGANO ULJE? Potrebno mi je za lijecenje od kandide i ciscenje organizma. Mnogo mi je skupo da narucujem na internetu, pa ako neko zna da li to mogu negdje ovdje nabaviti molio bih da mi kaze
Pozdrav
Oregano ulje?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Re: Oregano ulje?
Možeš da ga kupiš na www.origanoulje.com.
Vidim da im je ulje veoma kvalitetno, pošto ima najveći procenat karvakrola koji sam do sada videla.
Vidim da im je ulje veoma kvalitetno, pošto ima najveći procenat karvakrola koji sam do sada videla.
Re: Oregano ulje?
Znam za taj sajt i tu cenu odavno, ali nisam kupila pošto je to miksovano origano ulje sa maslinovim uljem. Najčešće se meša u razmeri 3-4 doze maslinovog ulja u odnosu na 1 dozu origano ulja. Drugim rečima, u tih 30ml, nema više od 7-8ml origano ulja. Ostalo je maslinovo ulje.
Ta praksa je vrlo uobičajena, reklamira se Origano ulje, a u stvari, većinsko je maslinovo ulje. Takvih ulja ima na stotine preko Interneta, a vrlo retko se može naći 100% Origano ulje, kao što je na sajtu www.origanoulje.com.
Ne favorizujem ni jednog proizvodjača niti brend, samo želim da ukažem kupcima na velike razlike koje postoje.