Bol u donjem stomaku 10 cm ispod pupka

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Miki011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 24, 2005 8:51 am

Bol u donjem stomaku 10 cm ispod pupka

Post od Miki011 »

Povremeno mi se desi da osetim neki bol u donjem stomaku 10 cm ispod pupka, koji traje par sati, kako kad. Bol je tesko opisati, nista strasno, ali kao neki pritisak u besici. Najbolje se oseti kad jako pretisnem taj deo stomaka. Srecom ovo se ne desava se cesto, mada ponekad mi se ucini da ima veze sa nervozom ili napetoscu. Mokrenje je normalno, urin OK, sem sto ima cini mi se kristali Calcium okalata (tako vec nesto), urinokultura i sve je super. Da li je moguce da mozda bol ima veze sa tim kristalima kalcijomovesoli ili peska ili je to mozda posledica duzeg sedenja i povremenih napetosti. Hvala
Miki
moske88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 12, 2006 11:09 pm

Re: Bol u donjem stomaku 10 cm ispod pupka

Post od moske88 »

Miki011 napisao:Povremeno mi se desi da osetim neki bol u donjem stomaku 10 cm ispod pupka, koji traje par sati, kako kad. Bol je tesko opisati, nista strasno, ali kao neki pritisak u besici. Najbolje se oseti kad jako pretisnem taj deo stomaka. Srecom ovo se ne desava se cesto, mada ponekad mi se ucini da ima veze sa nervozom ili napetoscu. Mokrenje je normalno, urin OK, sem sto ima cini mi se kristali Calcium okalata (tako vec nesto), urinokultura i sve je super. Da li je moguce da mozda bol ima veze sa tim kristalima kalcijomovesoli ili peska ili je to mozda posledica duzeg sedenja i povremenih napetosti. Hvala
Miki
Odgovori