Sedimo pijuckamo, ja standardno moju Coca Colu, ortaci pivce i dok oni poslče 2-3 flaše piva (0,3-0,5l) još ni jednom ne odu do toaleta, ja posle 2-3 flašice cole (tada 0,33) moram bar jednom u toalet, nekad i 2 puta. Tako je bilo pre 5-6 godina, a danas...
Danas i dalje u toku noći ne moram da ustajem da bih išao u toalet, ali u toku dana, jedna čaša vode, nekog soka ili Coca Cole podrazumeva jedan odlazak u toalet. Postaje već ne podnošljivo. Jedna duža šetnja od recimo sat vremena ne može da prodje bez mokrenja. Postao sam k'o "cuko" samo gledam gde ima neki skrovit žbunić

Pri mokrenju ne osećam nikakvo peckanje, svrab ili nešto slično, erekciju normalno postižem. Sve je o.k. što bi rekli, osim što previše često piškam i što je cela ta stvar u progresu.
Činjenica je da dosta pijem tečnost, činjenica je da osim Coca Cole, druge gazirane napitke gotovo i ne konzumiram i činjenica je da pomenutu Colu nekad popijem i 0,5-07 Lit na dan, ali i da je nekad uopšte ne pijem po 2-3 dana za redom. Kafu pijem domaću sa mlekom, 2 šoljice na dan, vrlo retko 3, posle doručka i posle ručka. Alkohol uopšte ne konzumiram. Mleko i jogurt pijem svakodnevno. Ne koristim duvan, tamanim slatkiše u velikim količinama.
E sad, što ne odem kod lekara? Malo lenjost, malo nedostatak vremena jer dok odem kod lekara opšte prakse pa sačekam par sati da mi on da uput za urologa, pa dok kod urologa sačekam par sati, nikako da nateram sebe da odvojim toliko vreme.
PITANJE:
- Jel to mene zeki prostata?
- U kojoj sam fazi, tj. kakva je prognoza?
- Ima li nade da sam sebi pomognem sa nekim čajevima, vitaminima, eventualno lekovima?