Upala tetive

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
makic90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2011 7:50 pm

Upala tetive

Post od makic90 »

Imam 21 godinu i vec 7-8 godina imam upalu tetive na desnom stopalu,izmedju drugog i treceg prsta.
Zbog pogresne dijagnoze koju sam godinama nosila u kartonu,nisam imala adekvatno lecenje,naprotiv,davali su mi lekove za lecenje reumatskih bolesti,a kasnije i juvenilnog idiopatskog artritisa. Tek pre oko 2 godine su na nalazu sa magnetne rezonance ustanovili da imam upalu tetive i vodenu cistu u stopalu. Medjutim,i dalje nisam ni pod kakvom terapijom,jer sam obicno dobijala odgovore kako sam jos mlada i kako ce to samo od sebe proci,ali da je tako,ja vam ne bih sad ni pisala.
Konstantno mi je stopalo nateceno odozgo,a ako sam u stiklama ili ako hodam malo duze vreme,obicno se desi i da pocrveni odozgo i sa leve strane.
Bol je ranije bio cesci,medjutim danas se redje javlja,a kada pocne traje po nekoliko dana.
Molim vas,recite mi,da li sada,s' obzirom na to koliko je godina proslo,moze nesto da se uradi po tom pitanju?
Da li mogu trajno da otklonim upalu?
Unapred hvala.
Odgovori