Sta mi je?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
tana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Avg 05, 2007 9:48 pm

Sta mi je?

Post od tana »

Možda neko prepozna u čemu je moj problem...
Naime, već neko vreme, par nedelja, često osećam nagon za mokrenjem i prilikom istog mokrim veću količinu urina, a ne osećam bol, peckanje, nelagodu i sl. Osećam bol u predelu bešike, naročito posle pražnjenja. Noću obavezno ustajem, jednom, ne bi li se olakšala (znatnu količinu urina...).
Urađena je redovna kontrola urina, koja nije pokazala znake infekcije. Na ultrazvuku, rekoše mi da je zid bešike malo neravan (što ukazuje na upalu, kažu) i da je bešika malo spuštena (što je, kažu, normalno nakon histerektomije, koja mi je urađena pre 4 meseca). I, da, "malo" peska u oba bubrega...
Doktorica mi je, za svaki slučaj, prepisala 2 kutije Cefalexina, koje sam popila, ali i dalje osećam iste simptome. Jutros sam bila na kontroli, kaže doktorica da će biti, čini joj se, "da sve probleme pravi pesak"...
Meni ovo sve remeti kvalitet života, tako da bih vam bila veoma zahvalna na savetu ili preporuci šta dalje, tj. koje bih analize još mogla uraditi.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Sta mi je?

Post od Dr011 »

probleme svakako moze da pravi i pesak, a i jos je relativno sveze nakon operacije, besika je sad u novim uslovima pa treba da se prilagodi tome, za sta treba neko vreme...uzimajte vise tecnosti kako bi se ispirali urinarni putevi i izbacivao pesak...ako tegobe potraju javite se urologu radi ispitivanja...
Odgovori