crvenilo na licu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
thisgirlisone
- Novi član

- Pridružio se: Čet Apr 07, 2011 10:25 pm
crvenilo na licu
Imam jos malo pa 17g akne su mi se pojavile u 15 sto je normalno, pubertet. Ubrzo mi se lice pocelo crveniti nos i obrazi linija se tacno vidi ako se bas zacrvenim sto mi se cesto desava. Reaguje na emocije (stid, strah od crvenjenja). Sad u toplije vrijeme to mi je problem No. 1 jer mi je samopouzdanje 0.. kad prolazim spustim glavu. Mnogo utice toplota, direktno sunce bas bas kao da se upali pa i poslije toga prolazi poslije 3h. Jos jedan problem ispod ociju vidi se mala plava linija (vene) ispada dolje crveno, gore plavo. Maler sam
. Isla sam kod dermatologa koji me nije shvatio ozbiljno jer nije vidjela to crvenilo tj tad se nisam zacrvenila nego je konstatovala "pubertet" djecije budalastine i eto da se ne razocaram, prepisala mi je diroseal kremu zelenu, kao neutralise crveno. Ima nesto u toj kremici ali opet.. Obracala sam se mami i govorila joj da mi je samopouzdanje nikakvo ona mi vraca "bjezi, normalno je to" otprilike posto ona ima crvenkaste obraze i vecinom se malo zacrvene na hladnoci. Bilo kakav savjet? Hvala 
Re: crvenilo na licu
Crvenilo lica kao reakcija na neprijatnost jeste prolazna faza odrastanja, potuno normalna i malo ko od nas nije kroz to prosao. Proci ce vrlo brzo, ne brini. S' vremenom naucis malo kontrolisati emociju, naviknes komunicirati, flertovati
neces ni primetiti kad je igde nestalo to crvenilo obraza.
Dok cekas odgovor, a Shomy ce ti sigurna sam, odgovoriti on je veliko srce i dusa, na ovom sajtu.....dok cekas gvirkaj na forumu kozmetolgija dermatologija ima puno slicnih problema i problemcica....Ja mogu samo da ti dam savet ne diraj sama pristice. Imas osetljivo lice, a i cesto se od tiskanja inficira.
Tu venicu sto ti se nadzire ispod oka lako mozes korigovati s korektorom, moj su favorit oni u obliku olovke tako da priktijes odredjeno "krizno" mesto..
uvek treba uzeti boju koja je za nijansu svetlija od tena.
Naravno da ti je stalo, do tog da dobro izgledas to je u tvom uzrastu pitanje nad pitanjima
uostalom u zenskoj je prirodi da uvek lepo izgledaju. Pozdravcic! I opusteno, sve ce biti ok!!
Dok cekas odgovor, a Shomy ce ti sigurna sam, odgovoriti on je veliko srce i dusa, na ovom sajtu.....dok cekas gvirkaj na forumu kozmetolgija dermatologija ima puno slicnih problema i problemcica....Ja mogu samo da ti dam savet ne diraj sama pristice. Imas osetljivo lice, a i cesto se od tiskanja inficira.
Tu venicu sto ti se nadzire ispod oka lako mozes korigovati s korektorom, moj su favorit oni u obliku olovke tako da priktijes odredjeno "krizno" mesto..
Naravno da ti je stalo, do tog da dobro izgledas to je u tvom uzrastu pitanje nad pitanjima
-
thisgirlisone
- Novi član

- Pridružio se: Čet Apr 07, 2011 10:25 pm
Re: crvenilo na licu
Hvala, mozda mi je to trebalo da mi neko kaze "da ce proci"..
Uzecu korektor.