za "jadnika"

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Ja rekoh ZBOGOM, ali.......samo malo pojasnjenje...po meni, rec PEDER, nema apsolutno nikakvo pogrdno znacenje, kao ni LEZBEJKA!!!! I ne vidim sto ste svi toliko pogodjeni kako vas ko naziva!!??? Vi jeste to, i to je cinjenica, to vam niko ne osporava, niti ima pravo da vam sudi, al nemate ni vi pravo da trazite da budete zvani po nekim vasim konvencijama i posebnim recnikom!!!!!!

GEJ=PEDER=HOMOSEKSUALAC

To je sve isto!! Pogrdno tj. po meni saljivo, je kopljas, topdzija, furundzija...cak ni to nije uvredljivo, nego saljivo!!!! :D :D :D :D :D
Prema tome, ako si homoseksualac to znaci da si peder!!!!!!! Bez losih konotacija i uvredljivosti!!!!!!! Al izgleda da jos ni sami niste definisani sta ste i sta zelite da budete, pa vam zato i smeta, kao da ocekujete neku titulu: HOMOSEKSUALAC!!!! Gle ..... u slamnatom sesiru!!!!!

Dragi moj, sve ti je to isto, sad i ti kao da se basvis prodajom extra posudja, pa nije SERPA, nego POSUDA ZA KUVANJE, ajde molim te, imate vi vecih problema nego da se bavite lingvistikom!!!!!!
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Post od marko_lazic »

Slazem se!!!!! :wink:
auuu mile
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 6:49 pm

Post od auuu mile »

srele se dve babe na ulici, i obraca se jedna od njih onoj drugoj: Pa, gde si slatka moja.... bla, bla, bla,..... iju, Bog te, pa sta je ovo dole, ova gomilica? Joj, nista me ne pitaj! Pa pitam te. Vidi ovako, probudim ti se ja jutros, obavim malu nuzdu, pa veliku, pa ustanem, popijem kafu, obucem se i krenem na pijac. Usput sretnem jednu staru poznanicu cija je sestricina od pokojne baba-tetke bas tog petka imala viziju da ce se nad Kalenicem pojaviti NLO i ona izasla da vidi (mislili se na babu, ne na sestricinu), a posto joj je mleko pokipelo, a ona nije znala da li je posla ili je dosla ipak resi da su kod Djoke jaja svezija i kupi zelenu salatu. Ja nisam mogla da se odlucim da li su crnci(ma) duzi ili crnji, pa da bih izbegla taj egzaltirano frivolan konflikt, lepo produzim dalje i eto sretoh tebe!!! Ma, dobro, ali ja te pitam sta je ovo dole, ova gomila!!! A, to!? To se neko issro!!!

Nick-che jadnikU, nemam nista protiv tebe (milslim, nista efikasno), ali nesto slabo radi taj brom... ipak ima sexa, barem ovog cyber! A? Pa kakvi smo, treba li ti vazelina ili smo vec dobro podmazani???
jadnik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 12, 2006 10:41 am

Post od jadnik »

mile ili auu mile, dobri ti vicevi.
posebno ovaj drugi- da imam sex -xaxaxaxaxaxaaaaa slatko si me nasmejao iako se ne smejem tako lako i tako cesto.

majja zao mi je sto to ne kapiras ali sreco to nije isto.
da je isto oni koji nas mrze bi rekli ua homosexualci, a ne ua pederi.
shvatices vec ako dobijemo neka prava u ovoj zemlji a za vise informacija pogledaj http://gay-serbia.com/press/2006/06-04- ... p?aid=2315 pa ce ti se mozda nesto razjasniti...
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Ma ja tvoje opredeljenje postujem, al nemam vemena da se bavim time i proucavam po raznim sajtovima Vasa prava ili (NE)prava. A to me ni ne zanima. Moja parola je: ZIVI, I PUSTI DRUGE DA ZIVE!!!

Uz svo duzno postovanje, ovaj link me uopste ne interesuje, pa ga necu ni pregledati. Ja licno, to ne podrzavam, al svako ima pravo sa svojim telom da radi sta hoce, dok ne ugrozava druge. Kao sto nije u redu da se blate oni koji to jesu, i oni koji to nisu, tako smatram da je vrlo pretenciozno to sto si link stavio ovde!!!!!!

Mislim da ce ti tema uskoro biti obrisana, jer preterujes, a zato Vam i ne treba dati nikakva prava, jer se mnogo bahato ponasate!!!!!!!!!!!! :evil:

Da li si igde na ovom Forumu video neki sex link???!!!! Nisi!!!!!!! Tj. ako jesi, odmah je bio obrisan!! E zbog toga sto bi svi vi da izadjete na Trg i javno masete svojim falusima tj. kako ko-ti verovatno ne bi, jer kako kazes- vise ga ni nemas, zato i ne treba da imate "javna" prava, nego se lepo, svi zatvorite u svoje sobice i vodite ljubav izmedju svoja 4 zida, kao sto to radimo i svi ostali, setajte gradom i radite sta hocete, a ne smarajte nas ovde po Forumu!!!!

Nego lepo PP, pa udrite do mile volje!!!! :wink:
jadnik
Novi član
Novi član

Post od jadnik »

majjisce to nije sex link, taj sajt pre svega podrzava nasu populaciju, a text je o tome kako se ponasa neko ko to ne podrzava kada moze da zloupotrebi svoj polozaj.

ne moras da citas niko te ne tera.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

jadnik napisao:majjisce to nije sex link, taj sajt pre svega podrzava nasu populaciju, a text je o tome kako se ponasa neko ko to ne podrzava kada moze da zloupotrebi svoj polozaj.

ne moras da citas niko te ne tera.

Da, ali ovaj Forum ne sluzi za promociju gej populacije, ovo je zdravstveni forum, pre svega....a nije mi ni jasno sta ti trazis na njemu, kada sam znas najbolje sta je dobro za tebe i niciji dobronameran savet ne prihvatas!!

Idi onda na gej forum pa se tamo bavi time...al i dalje mi nije jasna jedna stvar....kakav si ti to gej kada svesno ubijas svoju potenciju!!!????? :o Valjda i Vi imate neke normalne fizioloske potrebe??? Kome mozes da budes ok (bez pishe)?????!!!!! :o :o :o :o :o
jadnik
Novi član
Novi član

Post od jadnik »

to nije nikakva promocija samo posledica netrpeljivosti prema "nenormalnima".

ja znam da nisam normalan, meni ne treba sex vec samo ljubav, a homosexualci imaju i te kako fizioloske potrebe.

problem sam resio a ovde sam zbog neleta i vas netrpeljivih, doduse manjine.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

jadnik napisao: ja znam da nisam normalan, meni ne treba sex vec samo ljubav, a homosexualci imaju i te kako fizioloske potrebe.

Pa sta ti onda radis???!!!!! :o Mastas o ljubavi????? :o :o :o
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Majo, mozes li da prestanes da ga provociras? Mislim, dokle vise, cemu ovo vodi? Admin je definitivno podneo ostavku... ovo vise ne lici ni na sta... vidis da je doveo i "drugare" da ga podrzavaju... vecu kolicinu BOLESTINE na jednom mestu nisam video dugo, dugo... gadim se, odvratni su mi likovi, ogavni! FUJ !!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Ka1 napisao:Majo, mozes li da prestanes da ga provociras? Mislim, dokle vise, cemu ovo vodi? Admin je definitivno podneo ostavku... ovo vise ne lici ni na sta... vidis da je doveo i "drugare" da ga podrzavaju... vecu kolicinu BOLESTINE na jednom mestu nisam video dugo, dugo... gadim se, odvratni su mi likovi, ogavni! FUJ !!!

Ok, imas pravo, a i ja sam :evil: :evil: , pa sam se primila da vidim dokle idu ti mozgici???!!!

Meni nisu odvratni, ali su mi smesni kao bioskop, a sto je najcrnje, uopste mi nije jasna poenta...jel se ovde masta o princu na belom konju, ili o belom konju???!!! :o

:wink:
mali_nele
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:10 am

Post od mali_nele »

:evil:
prekinite vise ka1 i majja, povredicete ga vidite da je vec dovoljno povredjen svojim nedostacima!
ne znam zasto ga se gadite pa jos to i javno priznajete, zar ne mislite da ce ga to mozda povrediti???
na zalost je gay, pa je sigurno preosetljiv.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Jel znas ti da citas????!!! :o
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

Slika
dusicalazicic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 05, 2006 1:10 am

Post od dusicalazicic »

Ja apsolutno podrzavam Jadnika, ali da je promasio forum promasio je. Ostali bi trebali da ga ostave na miru i da razgovaraju o onome cemu je forum posvecen - Medicini! :lol: :lol: :lol:
Odgovori