Naime, posteno sam se namucio trazeci uput za urologa, i jedva ga dobih.
Evo kako prica ide.
Nakon sexa bez zastite, devojka mi je nakon par nedelja rekla da ima pojacan belicasti sekret i peckanje prilikom mokrenja. (bez crvenila i svrba)
-Simptomi koje sam ja uspeo da uocim su bili: ljustenje glansa penisa, uz blago crvenilo (bez peckanja niti bolova prilikom mokrenja)
-Nakon odlasku doktora opste prakse, prepisala mi je Sinacilin i Embecin mast da mazem u toku 7 dana.
-Nedelju dana kasnije javio mi se pojacan nagon za mokrenjem, a glans mi je delovao zdravo. Doktorica mi je prepisala Pipem i uput da uradim laboratoriju krvi i urina.
-Nakon rezultata, rekla je da je sve u redu, sem da su leukociti na granici ali da je to posledica upale, i da sve sto trebam jeste da popijem Pipem do kraja, a nakon toga Sinacilin do kraja kutije koliko mi je preostalo.
-Medjutim, kako mi se pojacani nagon za mokrenjem prilicno smirio, uspeo sam u par navrata da osetim kao blago iritiranje mokracnog kanala pri vrhu penisa, kao i da se ljuscenje glansa ponavlja.
-Od sekreta sam primetio samo par kapljica cisto prozirne boje i nije lepljiv, vec mi deluje kao voda.
Uspeo sam nabaviti uput za urologa putem druge doktorice, jer zelim raditi bris uretre, glansa i test na polno prenosive bolesti.
Ono sto mene interesuje jeste da li sam mozda trebao traziti uput za dermatovenerologa ili mogu i sa ovim uputom otici do bolnice?
Unapred zahvalan
Da li je ovo problem za urologa?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 02, 2011 7:44 pm
-
- Novi član
Re: Da li je ovo problem za urologa?
Zar nema bas niko ko bi znao odgovor na ovo pitanje?
za spoljasnje promene mozes ici i kod dermatovenerologa, a za infekcije urogenitalnih puteva ("unutra") javljas se urologu, tako da jesi trazio i dobio dobar uput...samo pazi pre davanja brisa da ne uzimas antibiotike kako ne bi dobio pogresan nalaz...
-
- Novi član
Poslednju turu antibiotika sam uzeo u petak uvece, znaci bice nepuna 3 dana kako ne uzimam, da li je to dovoljno?
minimum nedelju dana pauze...