Da li mi neko moze reci sta ovo predstavlja ?
http://www.atoute.org/images/penis/zizi%20gras2.jpg
Hvala unapred !
Pomoc ! Sta je ovo ?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pomoc ! Sta je ovo ?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
bez brige, to je nesto sto jednostavno postoji kod nekih muskaraca, radi se samo o nakupinama produkata sebacealnih zlezda, ne treba leciti, ne obracaj paznju na to i uzivaj!
hvala puno ! 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 18, 2011 2:48 pm
Moj drug mi se zalio na neke stvari,pa bih molio za pomoc.
Kada masturbira,sutradan oseca peckanje na vrhu glavica,kada dodirne penis preko gaca,koje traje pola sekunde i malcice unutra pri vrhu glavica,i kada vrsi nuzdu-pisa onako seljacki receno,oseca takodje neko blago peckanje.Ali to peckanje kaze on meni,da ne oseca kada je nag.
Posle masturbacije,da li je normalno,da kada se vratite u WC posle 5 minuta,navucete kozicu i vratite nazad u povodno stanje i dalje izlazi sperma i neka tecnost.
Molim brzo mi treba,jer on ima devojku i zeli da ima seks sa njom pa molim vas pomozite
Hvala
molim vas neko neka mi odgovori,jer sam juce postavio post i nista,molim vas ozbiljno mje
Kada masturbira,sutradan oseca peckanje na vrhu glavica,kada dodirne penis preko gaca,koje traje pola sekunde i malcice unutra pri vrhu glavica,i kada vrsi nuzdu-pisa onako seljacki receno,oseca takodje neko blago peckanje.Ali to peckanje kaze on meni,da ne oseca kada je nag.
Posle masturbacije,da li je normalno,da kada se vratite u WC posle 5 minuta,navucete kozicu i vratite nazad u povodno stanje i dalje izlazi sperma i neka tecnost.
Molim brzo mi treba,jer on ima devojku i zeli da ima seks sa njom pa molim vas pomozite
Hvala
molim vas neko neka mi odgovori,jer sam juce postavio post i nista,molim vas ozbiljno mje