Pomoc ! Sta je ovo ?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
JooJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2011 12:46 pm

Pomoc ! Sta je ovo ?

Post od JooJ »

Da li mi neko moze reci sta ovo predstavlja ?
http://www.atoute.org/images/penis/zizi%20gras2.jpg
Hvala unapred !
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Pomoc ! Sta je ovo ?

Post od tamaraft »

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

bez brige, to je nesto sto jednostavno postoji kod nekih muskaraca, radi se samo o nakupinama produkata sebacealnih zlezda, ne treba leciti, ne obracaj paznju na to i uzivaj!
JooJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2011 12:46 pm

Post od JooJ »

hvala puno ! :)
Marko micic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 18, 2011 2:48 pm

Post od Marko micic »

Moj drug mi se zalio na neke stvari,pa bih molio za pomoc.
Kada masturbira,sutradan oseca peckanje na vrhu glavica,kada dodirne penis preko gaca,koje traje pola sekunde i malcice unutra pri vrhu glavica,i kada vrsi nuzdu-pisa onako seljacki receno,oseca takodje neko blago peckanje.Ali to peckanje kaze on meni,da ne oseca kada je nag.

Posle masturbacije,da li je normalno,da kada se vratite u WC posle 5 minuta,navucete kozicu i vratite nazad u povodno stanje i dalje izlazi sperma i neka tecnost.

Molim brzo mi treba,jer on ima devojku i zeli da ima seks sa njom pa molim vas pomozite

Hvala

molim vas neko neka mi odgovori,jer sam juce postavio post i nista,molim vas ozbiljno mje
Odgovori