Imam veliki problem.!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
maresrb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 28, 2011 5:26 pm

Imam veliki problem.!

Post od maresrb »

E ovako , sve sam se plasio da pitam nekoga za savet , ali posto ovo postoji.ovako...Imam 16 godina. Ne mogu da zavrnem penis ceo...mogu vrlo malo ....Sta da radiiim ?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Imam veliki problem.!

Post od Dr011 »

u tvojim godinama trebalo bi da glavic moze potpuno da se ogoli, a kozica bi trebalo da se zavrce do kraja sa lakocom...ukoliko to nije moguce radi se o fimozi, imas o tome posebnu veliku temu u podforumu Urologija...to inace nije polna bolest, polne bolesti su one bolesti koje se prenose seksualnim putem...to je problem koji resavaju urolozi...ako postoji fimoza koja se ne moze resiti vezbom ili kremama (a to moze samo u najlaksim stepenima fimoze) potrebno je uraditi cirkumciziju (obrezivanje)...to je procedura kojom se opsece kozica koja pokriva glavic nakon cega on ostaje slobodan...jako je bitno da se omoguci da glavic bude slobodan i iz zdravstvenih razloga a i zbog seksualnog odnosa (glavic prima najvise nadrazaja tako da mora da se oslobodi bez teskoca), pa ako kozica ne moze lako da se svuce onda je potrebno tu kozicu odstraniti...javi se svom lekaru da te uputi urologu da se to resi, bitno je da resis taj problem pre nego sto dodje vreme za seksualne odnose kako bi mogao u njih da uplovis bez problema i uzivas maksimalno...inace nije redak problem i dosta muskaraca uradi tu intervenciju, bitno je samo ne trpeti to kad moze vec lako da se resi...znaci bez odugovlacenja, sto pre resis pre ces i da uzivas! :wink:
Odgovori