JABUKOVO SIRCE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
JABUKOVO SIRCE
U nekim starim casopisima i knjigama sam procitao da jabukovo sirce pomaze pri skidanju telesne tezine pa sam hteo da pitam ima li neko iskustava sa tim???inace imam problema sa telesnom tezinom i poceo sam da vezbam pa sam mislio uz redukovanu ishranu da ubacim i jabukovo sirce???unapred zahvalan na odgovoru 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nemam iskustvo ali sam i ja cula za to.
Kako mršaviti uz jabukovo sirće?
Određeni enzimi podstiču izgradnju masnoća. Kod pretilih osoba ti se enzimi oslobađaju već u ustima, dok žvaću. Sirćetna kiselina u jabukovom sirćetu zaustavlja taj proces. Osim toga, jabukovo sirće otvara masne ćelije, predajući masnoću u krv. Takođe, regeneriše sluznicu creva jer ubija štetne bakterije. Podstiče probavu, a uz njega se samo deo masnoća probavlja, a ostatak se izlučuje nesvaren.
Jedino ograničenje za njegovo unošenje su stomačni problemi: višak želudačne kiseline, gastritis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu.
Lekari su utvrdili i optimalne dnevne doze jabukovog sirćeta. Dve kašike ovog sirćeta rastvorene u mlakoj, prethodno prokuvanoj vodi (pola litra), uz dodatak dve kašike meda (a i ne mora).
Kako mršaviti uz jabukovo sirće?
Određeni enzimi podstiču izgradnju masnoća. Kod pretilih osoba ti se enzimi oslobađaju već u ustima, dok žvaću. Sirćetna kiselina u jabukovom sirćetu zaustavlja taj proces. Osim toga, jabukovo sirće otvara masne ćelije, predajući masnoću u krv. Takođe, regeneriše sluznicu creva jer ubija štetne bakterije. Podstiče probavu, a uz njega se samo deo masnoća probavlja, a ostatak se izlučuje nesvaren.
Jedino ograničenje za njegovo unošenje su stomačni problemi: višak želudačne kiseline, gastritis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu.
Lekari su utvrdili i optimalne dnevne doze jabukovog sirćeta. Dve kašike ovog sirćeta rastvorene u mlakoj, prethodno prokuvanoj vodi (pola litra), uz dodatak dve kašike meda (a i ne mora).
I pored uzimanja jabukovog sirceta moras obratiti paznju na ishranu.Jabukovo suirce koristim sa prekidima vec 2 god. i mogu ti reci da mi je krvna slika fenomenalna.Nema masnoca, nema holesterola nema nicega cega ne bi trebalo biti.A sto se tice kilaze aktivnost, alkohol ne, gazirano ne, itd...i rezultati ce doci sami po sebi.Ah da zaboravio sam,i SEX brate, naravno.