hepatitis !!!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
dukara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 27, 2011 9:41 am

hepatitis !!!

Post od dukara »

Izlecen hepatitis B !!!
Elem, pre 6 meseci sam slucajno izvadio krv i uvideo visoke transaminaze oko 2100. Odmah su me poslali da se javim Inf.klinici u Bgd. Pripao sam dr Dokicu. Zadrzali su me na klinici jel nisam imao nikakve simptome! Bas nikakve! I tamo lezao 6 nedelja dok se nisu transaminaze spustile na zadovoljavajuci nivo! Sa 2100 su se spustile na 180 posle 6 nedelja. Sporo koje oni objasnjavaju kao aniktericnu formu - bez zutila (najbolje je da pozutite, brze izbacujete bilirubin i padaju brze transaminaze, al se na to nemoze uticati). Higijensko dietetski rezim je cinio to da jedem sto vise voca i povrca, tecnosti (vise od 2l), lezanje (samo od kreveta do kupatila), manji a cesci obroci...nista gazirano, nista masno! Surutku sam pio... Nemojte da pristajete na antivirusnu terapiju jer ste vi trenutno u ac.fazi i moguce je izbacivanje virusa sve do god.dana kada prelazite u hronicnu ako ga ne izbacite. Tek tad se daje lek. Ako se da u toku ac.faze, moze da dodje do rezistencije virusa na lekove i onda nista od terapije.... Nego, koga navuce put na citanje ove teme zna o cemu pricam.
Sta zelim reci ovim putem...kontrola virusa se radi na 6 meseci...neizvesnih 6 meseci...juris na sve strane sta i kako da uradis!
Saznao sma od koleginice za jedne ljude koji zive u mestu RALJA. Oni sprave neku mesavinu na prirodnoj bazi koja po mojoj proceni poseduje beli luk, maslinovo ulje, sirce... Ide se tri dana rano ujutru, na prazan stomak se popije po jedna manja casa. Nista strasno kad je u pitanju zdravlje! Poneses plazmu koju odmah stavis u usta kad popijes lek. Ni ja nisam bas tog verovanja u nadrilekarsvo jer sam i sam u svetu medicine al eto (oni ni nemaju odredjenu cifru placanja toga nego, koliko das)... Koleginicina majka ima hepatitis C, C ne lece al moze da regenerise jetru, ukloni ciste... Kod oblika B daje rezultate. Posle tri terapije ovim lekom otisao sma na kontrolu posle 3 nedelje i JA SADA VISE NEMAM VIRUS HEPATITISA B :D
Njihov kontakt telefon na koji mozete da se javite je 8257533 Milica i Bane RALJA
SRECNO! :D
Odgovori