ZNOJENJE ISPOD PAZUHA !

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Dragi777
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jan 16, 2011 7:47 pm

ZNOJENJE ISPOD PAZUHA !

Post od Dragi777 »

Koristio sam mnoge roll one i dezodoranse bez alkohola ali mi uvek na majci ostane fleka od znoja ispod pazuha..
Koristio sam Nivea roll on ali mi od njih ostane bela fleka na majci. Ne zelim da koristim dezodoranse sa alkoholom posto ce da mi stete kozi (ipak je koza ispod pazuha mekana).. Jedino dezodoranse bez alkohola.. Probao sam Rexona Cobalt blue i to mi je nekako najvise pomoglo ali opet...dok sam u kuci ne znojim se ni nista,ali na putu od kuce do skole,ili kada idem do grada busom uvek mi se oznoje pasuci tako da ostane fleka na majici... Zbog toga najcesce nosim bele i crne kratke majice gde se ne vidi toliko fleka :P
Da li neko moze da mi preporuci neki roll on ili dezodorans ispod pazuha (blag,bez alkohola naravno) koji vam pomaze? Koji ne ostavlja fleke od znoja na majcama,kao i bele fleke od raznih roll ona.. Ni ovima sa reklama nista neverujem,tako da se uzdam u vasu pomoc. POZDRAV!
da_to_sam_ja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 25, 2011 3:25 pm

Re: ZNOJENJE ISPOD PAZUHA !

Post od da_to_sam_ja »

Poz,
Ima da se kupi nivea koja ne ostavlja tragove i u crno beloj je boci, kosta oko 250 dinara.
Ja koristim niveu Silver i Cool Kick i zadovoljan sam, one ostavljaju tragove ali ne mnogo.
Nisam siguran da li ovi dezodoransi imaju alkohola!
Odgovori