sta mi je?

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
natabeba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 19, 2011 6:17 pm

sta mi je?

Post od natabeba »

Postovani;
Vec duze vreme imam problem svraba i pecenja naizmenicno izmedju anusa i vagine.To je jako mala povrsina s jedne i druge strane .Javi se obicno posle ciklusa i sa malim predasima, traje opet do ciklusa.Bila sam kod ginekologa,sekret je u redu kao i papa i cv.Rekla mi je da mazem kanesten mast i da sam malo punija pa je verovatno ojed.Medjutim kanesten ne pomaze.Zadnji put mi se pojavio vrlo mali plik napunjen vodom koji kada je pukao nestalo je pecenja i svraba.Narocito se iziritira kad vrsim veliku ili malu nuzdu.Jasno mi je da mokraca izazove peckanje ali ne znam zasto stolica kad nema dodira sa tim mestom.Meni deluje kao jako iziritirana koza ali ne znam cime.Nemam nekih drugih simptoma kao sto su malaksalost,temperatura i sl.Molim Vas da mi odgovorite znate li sta to moze biti i cime da mazem ili bar kom dokroru da se obratim.
zahvaljujem
ramajana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 23, 2011 5:53 pm

Re: sta mi je?

Post od ramajana »

operte deo dechijim sapunom i dobro isperite,svake vecheri se operite chajem od hajduchke trave a nakon toga namazite kantarionovim uljem...pomoci ce sigurno
natabeba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 19, 2011 6:17 pm

Re: sta mi je?

Post od natabeba »

Hvala puno
Odgovori