Epidimitis
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Epidimitis
Pozz ljudi,imam jedan problem,mozda nije nista ozbiljno,ali bolje da pitam.Imao sam epidimitis levog testisa otprilike pre godinu dan,prelezao sam dve nedelje,sve kako je lekar rekao,na kontroli bilo sve u redu,sve se povuklo,ponekad osetim neki bol,ali nije strasno.E sad, postoji jedna stvar koja me ikreno malo plasi,mozda se tripujem,ali ne znam.Ponekad na levom testisu napipam rukom kao neko ispupcenje,kao kliker,ali se ne javi cesto,ne boli me kad pipnem ali je osecaj iskreno grozan,ne znam sta moze da bude.Mene interesuje da li posle epidimitisa,na tom mestu gde je bila upala, moze,da se pojavi neki tumor ili slicno,posto nisam pametan,mada mi lekar nista slicno nije spominjao prilikom kontrole,osim da prilikom seksa obavezno koristim kondom,cega sam se naravno pridrzavao.Pozz i hvala u napred!
Re: Epidimitis
na tom mestu u epididimisu moze da zaostane kao neka vrsta "oziljka" nakon zapaljenja, i da se opipava kao cvrsce polje...ali sam testis bi trebalo da bude uredu...naravno bez pregleda ne mozemo ti nista vise reci, tako da ako imas neku nedoumici svakako je jedino resenje da odes na kontrolu da se to pogleda...a zastitu naravno uvek, i svako! 

Re: Epidimitis
Ok,hvala puno,ovo mi zaista mnogo znaci,inace sam planirao da odem na kontrolu,pa cu ipak i to obaviti radi sigurnosti.Hvala jos jednom!Pozz