ne mogu ejakulirati
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
ne mogu ejakulirati
Imao sam fimozu koju sam operirao nedavno. Dok sam masturbirao prije nikako nisam mogao doci do vrhunca i nisam izbacivao spermu. Mozda je to bilo i psihicki zbog fimoze tako da prakticki dosad nisam izbacivao spermu jedino koji put mi se desilo preko noci.Je li to stetno ne izbacivat spermu. Moze li mi netko pomoci ?
Re: ne mogu ejakulirati
Nije stetno ne izbacivati spermu. Telo ume da se brine o tome da se sperma ne proizvodi nekontrolisano, tako da, sperma ne moze "da se nakupi" i napravi neki problem. Pozdrav!
Re: ne mogu ejakulirati
ali ono sto nije zdravo je ukoliko se stimulacija vec obavi tokom masturbacije da se to ne dovede do kraja...znaci ako covek vec pocne da se stimulise onda bi bilo pozeljno i da ejakulira na kraju...a ima misljenja i da je zdravo sa vremena na vreme isprazniti vec stvorenu spermu kako se ne bi nakupljali neki toskicni produkti vremenom...moguce je da si imao problem ranije zbog fimoze, jesi li ikad mogao da se dovedes do ejakulacije? sad sacekaj da se oporavis nakon operacije pa dalje nastavi najnormalnije sa svime...