Zeludac POMOC?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
mark80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 13, 2005 2:24 pm

Zeludac POMOC?

Post od mark80 »

Nikad nisam imao preterano problema sa stomakom i zeludcom.
ali zadnjih 15 dana su problemi poceli.
Jednostavno prvo me kiselina zezala posto obozavam jogurt i dosad sam pio oko pola litra jogurta svako jutro.
Onda je poceo da me muci zeludac nece nikakvvu kiselinu.
Bio sam kod doktorke i rekla mi stroga dijeta 10 dana.
ok radio sam to cajevi keks supice,
Posle 10 dana se nesto poravilo pa sam neki dan probao mladi luk i zelenu salatu jel sam oduvek obozavao tu salatatu.I zeludac me ponovo poceo muciti.Nije jak bol ali uvek osecam kao da mi se nesto nalazi u vrhu stomaka ili zeludcu?
Inace me mucila alergija i ispirao sam morsku sol,koristio flixonase i presing posto sam alergican na polen drveca,ali se meni to duze vreme iskazuje u vidu izbacivanja sekreta na usta.
Da li vitamin c je stetan zeludcu kupio sam neki americki vitamin c u apoteci radi podizanja imuniteta organizma?
Moze li pomoc?
planiram da idem na sondu kod jednog poznatog gastrologa doktora da utvrdi imali bakterija?
Moze li pomoc?
vowel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 11, 2006 3:35 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od vowel »

pa nemoj luk i mnogo salate onda
c vitamin? zavisi kako kome; nemoj na prazan zeludac i ne preteruj; najbolje sumeci probaj, a ako uzimas tablete ili kapsule sa odlozenim (postepenim) dejstvom, budi obazriv jer moze da ubrza neke enzime koju ucetsvuju u lucenju pepsina koji uzrokuje cir.
tema: problemi sa kiselinom - http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=3117
Wonder laboratorije prave izvrsne proizvode i prodaju ih po fer cenama. Najnižim mogućim! Provereno stižu poštom iz USA.
Odgovori