Nikad nisam imao preterano problema sa stomakom i zeludcom.
ali zadnjih 15 dana su problemi poceli.
Jednostavno prvo me kiselina zezala posto obozavam jogurt i dosad sam pio oko pola litra jogurta svako jutro.
Onda je poceo da me muci zeludac nece nikakvvu kiselinu.
Bio sam kod doktorke i rekla mi stroga dijeta 10 dana.
ok radio sam to cajevi keks supice,
Posle 10 dana se nesto poravilo pa sam neki dan probao mladi luk i zelenu salatu jel sam oduvek obozavao tu salatatu.I zeludac me ponovo poceo muciti.Nije jak bol ali uvek osecam kao da mi se nesto nalazi u vrhu stomaka ili zeludcu?
Inace me mucila alergija i ispirao sam morsku sol,koristio flixonase i presing posto sam alergican na polen drveca,ali se meni to duze vreme iskazuje u vidu izbacivanja sekreta na usta.
Da li vitamin c je stetan zeludcu kupio sam neki americki vitamin c u apoteci radi podizanja imuniteta organizma?
Moze li pomoc?
planiram da idem na sondu kod jednog poznatog gastrologa doktora da utvrdi imali bakterija?
Moze li pomoc?
Zeludac POMOC?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 11, 2006 3:35 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
pa nemoj luk i mnogo salate onda
c vitamin? zavisi kako kome; nemoj na prazan zeludac i ne preteruj; najbolje sumeci probaj, a ako uzimas tablete ili kapsule sa odlozenim (postepenim) dejstvom, budi obazriv jer moze da ubrza neke enzime koju ucetsvuju u lucenju pepsina koji uzrokuje cir.
tema: problemi sa kiselinom - http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=3117
c vitamin? zavisi kako kome; nemoj na prazan zeludac i ne preteruj; najbolje sumeci probaj, a ako uzimas tablete ili kapsule sa odlozenim (postepenim) dejstvom, budi obazriv jer moze da ubrza neke enzime koju ucetsvuju u lucenju pepsina koji uzrokuje cir.
tema: problemi sa kiselinom - http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=3117
Wonder laboratorije prave izvrsne proizvode i prodaju ih po fer cenama. Najnižim mogućim! Provereno stižu poštom iz USA.