Dlake na telu.

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Stefi1987
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 24, 2011 1:39 pm

Dlake na telu.

Post od Stefi1987 »

Interesuje me da li cisti protein utice na povecan rast dlaka. Proteine sam poceo da uzimam vec 1 nedelju da bi povecao misicnu masu. Molim za odgovor. Unapred hvala!
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Re: Dlake na telu.

Post od Shomy »

Proteini kao proteini ne,ali pitanje je sta oni stave u te preparate,jer se veoma cesto desava da se u istima nadje i mala kolicina streoida ili odredjenih hormona koje oni dodaju zbog veceg efekta.Moze se vezbati i bez tih suplemeta,sve sto je potrebno se moze uneti hranom i uz vezbu imali lep efekat.Sad ko hoce one ogromne mislice sa slike(koji inace nisu dobri za organizam jer nase kosti i zglobovi nisu predvidjeni za te napore)...
Stefi1987
Novi član
Novi član

Post od Stefi1987 »

Meni nisu potrebni neki ogromni misici, ne svidja mi se to. Ja sam proteine poceo da uzimam kako bi malo povecao procenat misica; sa vezbama sam uspeo samo da smanjim kilazu dok mi misici slabo rastu. Sta sam mogao da pogresim sto se tice hrane; poceo sam da koristim i proizvode Herbalife-a, sta vi mislite da li su stvarno zdravi kao sto kazu?
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Post od zdravo »

Mislim da je bolje pitanje imaju li oni sva ta dejstva koja im se pripisuju...
Stefi1987
Novi član
Novi član

Post od Stefi1987 »

Pa meni se cini da imaju dejstvo. Ja sam ranije imao problema sa stolicom ali kako ih koristim taj problem je mnogo manji; isto mi je malo ubrzao snizavanje kilaze. Nadam se da su i zdravi!!! Barem oni tako kazu.
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Pa sto se tice hrane,meso,jaja,mlecni prozivodi su bogati proteinima,posle treninga nekih sat vremena dobro je pojesti neki proteinskli,a niskokalorican obrok.U svakom slucaju ako se olducis za vestacke proteine pij ih samo posle treninga(nekoh 40min posle),nikako svaki dan kako oni kazu.Svakako je najbolje da ne pijes nista:).Herbalife,FLP i slicni MLM sistemi imaju dobre proizvode.E sad problem je sto oni pricaju stvari koje ne stoje i sto je cena daleko od relane.Ti kada kupis jedan prozivod njih desetak zaradni neki procenat od njega:).Drugi problem je sto te stvari ne treba da preporucuju ljudi koji nisu strucni,jer bez ozbira koliko su neki vitamni,minerali itd dobri,ako se unose vise nego sto je potrebno onda prave problem.Ako imas problem sa kilazom treba da se obratis nuticionisti da se odredi pravilna ishrana i prava fizicka aktivnost.Kilaza treba da se gubi postepeno,a nikako naglo.
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Post od zdravo »

Sto se tice probave, ona se veoma lako moze regulisati ovsenim pahuljicama (ili psenicnim, postoje razne pahuljice). Kilogram toga kosta oko 150-200 din, a kilogram pahuljica moze da se jede, pa brat bratu, dva meseca. Pricam ovo nevezano za vase iskustvo sa herbalife... Te pahuljice su jedan od najefikasnijih i medju ljudima, najpotcenjenijih sredstava za regulisanje probave. Inace, ta vlakna koja su komponenta herbalife proizvoda su "izvucena" bas iz pomenutih zitarica. Pozdrav!
Odgovori