poz, problem je u tome sto moram previse cesto da mokrim, npr svaka 2.5-3 sata, kada spavam nije problem i mogu komontno 10-ak sati, isto tako npr kada sam sa devojkom ili kada igram neki sport, i ne mislim o tome mogu 4-5 sati da izdrzim, al stvarno me to nervira da ne znam sta cu, jer svako malo ici u wc nije ni malo prijatno, i da imam 16 god kod doktora mi se ni najmanje ne ide... tako da ima li nekakvo drugo resenje samo da ne idem u bolnicu,
hvala
Precesto mokrenje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 12, 2011 6:17 pm
Re: Precesto mokrenje
Poštovani!
Očite je riječ o nekakvoj vrsti podsvjesne opsjednutosti. Naime, kako Vi kažete, noću nemate problema. Ako se ne ustajete zbog mokrenja, onda je vjerovatno težište na psihološkoj bazi. Ovakvi slučajevi su Vam dosta uobičajeni kod adolescenata, ja sam ih osobno vidio nekolicinu. Savjetujem Vam da se malo opustite, kupite neki biljni lijek poput Persena. Ukoliko to ne pomogne, bojim se da ćete morati u posjet psihijatru.
S poštovanjem,
Dr.sc.Ivan Drnasin,dr.med.
Očite je riječ o nekakvoj vrsti podsvjesne opsjednutosti. Naime, kako Vi kažete, noću nemate problema. Ako se ne ustajete zbog mokrenja, onda je vjerovatno težište na psihološkoj bazi. Ovakvi slučajevi su Vam dosta uobičajeni kod adolescenata, ja sam ih osobno vidio nekolicinu. Savjetujem Vam da se malo opustite, kupite neki biljni lijek poput Persena. Ukoliko to ne pomogne, bojim se da ćete morati u posjet psihijatru.
S poštovanjem,
Dr.sc.Ivan Drnasin,dr.med.
Vjerovatno je nesto psiholosko, jer tako kad ne mislim na to mogu dosta da izdrzim, a cim cujem skolsko zvono u skoli odma me asocira na wc i mokrenje i stalno o tome mislim, ili ako izadjem u grad stalno razmisljam da li cu moci da izdrzim dovoljno dugo i sl.
vrlo verovatno je da to moze da bude na psiholoskoj osnovi...ali ono sto bi bilo dobro je da uradis laboratorijske analize krvi i mokrace da se vidi da li je tu sve uredu za svaki slucaj...i za to se ne mora ici u bolnicu, javi se svom lekaru opste prakse da te uputi u laboratoriju da das krv i mokracu...ako nalazi budu uredni onda ostaje da se potrudis da ne mislis na to i odviknes se od cestog odlaska u wc...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 12, 2011 6:17 pm
Poštovani!
Samo morate nastojati ne misliti o tome, ja bih Vam preporučio ako Vam se stanje pogorša (u smislu da Vas to već sputava) da u ljekarni kupite Persen (biljne tablete za opuštanje,idu bez recepta), a ako i to ne pomogne posjetite psihijatra, te će Vam on sigurno pripisati nekakvu terapiju ili lijek. Naravno, prije provjerite da li je riječ o nekakvoj upali urinokulturom i analizom krvi.
Dr.sc.Ivan Drnasin, dr.med.
Samo morate nastojati ne misliti o tome, ja bih Vam preporučio ako Vam se stanje pogorša (u smislu da Vas to već sputava) da u ljekarni kupite Persen (biljne tablete za opuštanje,idu bez recepta), a ako i to ne pomogne posjetite psihijatra, te će Vam on sigurno pripisati nekakvu terapiju ili lijek. Naravno, prije provjerite da li je riječ o nekakvoj upali urinokulturom i analizom krvi.
Dr.sc.Ivan Drnasin, dr.med.