Jel mogu da se jave simptomi hiva 48 sati posle zaraze?

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
krsto
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2011 7:46 pm

Jel mogu da se jave simptomi hiva 48 sati posle zaraze?

Post od krsto »

Pozdrav,
kao i sto sam naslov kaze,interesuje me da li se mogu pojaviti simptomi hiva posle 48 sati od rizicnog kontakta?
Trenutno mi gore usi i crvene su i cini mi se da imam malu temperaturu i malaksalost?
Inace imao sam veoma rizican kontakt,sa prodavacicom ljubavi,sa kondomom ali kada sam ga izvadio iz vagine nasravio sam da masturbiram ne skidajuci kondom.Tek kada sam izasao napolje primetio sam da sam posecen na ruci tacno na mestu gde sam dosao u dodir sa kondomom.uZAS
krsto
Novi član
Novi član

Re: Jel mogu da se jave simptomi hiva 48 sati posle zaraze?

Post od krsto »

Da i posekotina nije bila velika oko 3mm u duzinu i veoma plitka ali cim sam izasao od prostitutke;dezifinkovao sam ruke sa alkoholnim dezifinkacionim gelom i tako sam i primetio da sam se posekao jer me je peklo.Pomoc,odlepicu dok ne prodje dva meseca da mogu da odem na test
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Odgovor na pitanje je NE!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
krsto
Novi član
Novi član

Post od krsto »

A koje su sanse da se na ovaj nacin nesta navuce?Citao sam na nekim Holandskim forumima da taj vaginalni sekret ne sadrzi veliku koncentraciju hiv virusa,i da su veoma male sanse da se tako prenese osim ako rana na ruci nije duboka i ako bas krvari.Kod mene je kao ogrebotina ali me je dosta peklo pri dodiru sa alkoholom.Ovo mi je bio prvi put da odem kod prostitutke a i zadnji...Tako je kad covek misli sa onom stvari umesto sa glavom...pozz
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

U pravu ste da je mala shansa da se zarazite ako ste koristili zastitu i niste imali seks koji je grublji i koji ej uzrokovao iritaciju polnih organa pa samim tim i sitna krvarenja...

Za svaki sluchaj se testirajte na sve bolesti koej se prenose seksualnim putem, da ne razmisljate a za HIV sachekajte, ostalo od saveta necu ni da pishem, sami ste shvatili sve...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
user36
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 3:06 pm

Post od user36 »

Znam da ti nista ne znaci, ali uradi test, to je najsigurniji nacin da saznas, sacekaj bar mesec dana. Iako mislim da nemas razloga za brigu....Sto se tice crvenih usiju itd, to ce ti se sve vise pojavljivati ako budes nastavio da citas tekstove vezane za hiv odnosno ako budes citao o siptomima, tako da gledaj da skrenes misli na drugu stranu i uradi test...pozdrav
slobam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 05, 2008 3:17 pm

Post od slobam »

Hiv paranoja je nesto najgore sto coveku moze da se desi....iskuliraj, nemoguce je da si se na taj nacin zarazio, HIV se ne prenosi tako.....
idealista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 6:43 pm

Post od idealista »

SIMPTOMI HIW ZARAZE SE MOGU JAVITI I POSLE 48 MINUTA, JA ZNAM DA SU ME PEKLE DLAKE NA GLAVICU POSLE SUMANUTOG KONTAKTA SA ZARAZIVANOM OSOBOM
Odgovori