Mali plikovi ispod grudi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Stefan1
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 17, 2005 1:44 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Mali plikovi ispod grudi

Post od Stefan1 »

Pozdrav,
mojoj devojci pre 2 dana pojavili su se mali plikovi ispod grudi. To je povrsina velicine sata, nepravilnog oblika sa malim belim plikovima.
Danas mi je javila da grozno izgleda i da je uzasno pece, medjutim ne mogu da je prime kod lekara bez knjizice.
Da budem iskren, zabrinuo sam se. Sta moze to da bude? Problem je taj sto je meni noga u gipsu, a ona je u drugom gradu, pa nisam ni video kako to izgleda, samo mogu da napisem simptome, kako mi je ona rekla telefonom.
Znaci pre toga nista nije primetila, a to je primetila prilikom tusiranja pre 2 dana...
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Re: Mali plikovi ispod grudi

Post od zdravo »

Donekle lici na opis herpes zoster. Ukoliko su se javili samo sa jedne strane tela onda je verovanoca da se o tome radi jos veca. U svakom slucaju, dijagnozu ne mozemo na ovaj nacin da postavimo. Prosto ne mogu da verujem da niko nije hteo ni da saslusa u cemu je njen problem... :(
Odgovori