aktivni kiseonik?!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
lukicka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 06, 2011 12:09 pm

aktivni kiseonik?!

Post od lukicka »

skoro dve godine kosa mi je intezivno opadala.... u te dve godine imala sam jako stresan period od 3 meseca (inace od kad znam za sebe zivim tzv stresno) ali sam imala extra bujnu kosu... posto mi je vise od pola kose opalo preuzela sam mere: koristila sam sampon od koprive pomesan sa pantenol rastvorom i AD uljanim kapima... to mi je smanjilo opadanje kose...ali posto sam pusac,znajuci da je to stetno za krvne sudove a u njima se nalazi kiseonik,a on je potreban dlaci u razvoju,ja sam sama "dodavala" kiseonik,tako sto sam prskala na gozu glave aktivni kiseonik...
DA LI SAM PRAVILNO URADILA SA KISEONIKOM,TJ DA LI CE MI POMOCI?
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Re: aktivni kiseonik?!

Post od Shomy »

Mesavina neutralnog sampona sa koprivom,pantenolom i ad kapima se moze koristiti kod zdrave kose,kod ozbiljnijih problema potrebna je adekvatna terapija.Takodje nije mi poznato da se kiseonik moze resorbovati preko koze,bar ne u nekoj znacajnijoj meri.Ne znam iz kog si grada,ali potrazi preporuku za dobrog dermatologa,jer se tvoj problem ako se na vreme tretira moze zaustaviti i deo izgubljene kose povratiti,ali samo uz adekvatnu terapiju tokom najmanje cetiri meseca.To sto sada koristis nije adekvatno.
Odgovori