upomoc!!!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
lukicka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 06, 2011 12:09 pm

upomoc!!!

Post od lukicka »

koliko je opasan analni sex,prvi put sam ga probala i odmah sam dobila upalu besike... mislim da sam prenela bakterije!? :oops: :oops:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: upomoc!!!

Post od tamaraft »

Ako niste koristili zastitu i ako ste posle analnog seksa imali vaginalni naravno da ste tako napravili upalu besike!

Obratite se ginekologu, izlechite upalu a posle KORISTITE ZASTITU! POSEBNO AKO IMATE ANALNI SEKS, NEMOJTE SE IGRATI SVOJIM ZDRAVLJEM!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
lukicka
Novi član
Novi član

Post od lukicka »

ne,nismo koristili zastitu i posle analnog imali smo vaginalni.... a i ako koristimo zastitu i uradimo isto da li ce se opet nastati upala? prvi put smo upraznjavali analni sex...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

zastita sprecava prenosenje infekcije sa jednog na drugog partnera...u ovom slucaju cak i sa zastitom ukoliko se nakon analne izvrsi vaginalna penetracija prenose se uzrocnici iz creva zene u njenu vaginu i besiku, dakle muskarac nakon analne penetracije treba da promeni kondom pa tek onda da udje vaginalno, nikako sa istim kondomom i tamo i ovamo! znaci sustina je promeniti kondom, a i oprati se...
lukicka
Novi član
Novi član

Post od lukicka »

hvala vam puuuuunooo!!!!! :D
Odgovori