Neprijatan miris stopala

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
MrWhite
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2005 8:13 pm

Neprijatan miris stopala

Post od MrWhite »

Po stopalima imam kao sitne rupice, verovatno kao ispucala koza, javlja mi se neprijatan miris tj.smrad
Moze neka preporuka
kome se obratiti ili postoji neki preparat
hvala unapred
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

tesko ces to isterati bez doktora al moras jako,jako voditi racuna o higijeni nogu,carapa,obuce-
1.obitin prah sam koristio na noge i u obucu-al tek sto sam osetio problem a kod tebe mislim da je to odavno trebalo,pamucne carape svaki dan menjati-otkuvavati po mogucnosti,menjati sto cesce obucu-izbaciti sve osim koznih-sad kad je toplo sto vise bos-i tako ce proci ako budes strpljiv.
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 8:18 pm

...

Post od zvezdana »

higijena obuće, čarapa i nogu je bitna.

obuću možeš redovno, recimo 1 x nedeljno, da naprskaš nekim sprejem za dezinfekciju.

čarape pamučne. one sa 85% pamuka su, po meni, najbolje, menjati svaki dan...
MrWhite
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2005 8:13 pm

Post od MrWhite »

Meni se to pojavilo bas na moru kad sam hodao bos ili u papucama a carape bas bas menjam ali stvarno ne ynam uzrok :cry:
vasa
Stalni član
Stalni član

s

Post od vasa »

verovatno si pokupio neke gljivice u zajednickom kupatilu ili slicno-posto si verovatno koristio u hotelu ili gde vec-jesi li koristio nesto-jesi isao kod doktora-jesi probao obitin-sto sam ti rekao i u obucu...
vasa
Stalni član
Stalni član

a

Post od vasa »

kazi sta se desilo
jel proslo ili ne
Odgovori