Peckanje na glansu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Avaks96
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 23, 2011 7:01 pm

Peckanje na glansu

Post od Avaks96 »

Prehladjen sam i pri mokrenju osecam blago peckanje. Taj osecaj je manje-vise prosao juce,a sad imam peckanje na glasnu. Nisam siguran da li imam neke ranice ili tako nesto. I to peckanje se "javlja" na samo jednom delu glansa. Mislim da je nastalo prilikom "odlepljivanja" kozice,koju ne mogu skroz da prevucem preko glansa. Pa mi treba neki strucni savet :)
Avaks96
Novi član
Novi član

Re: Peckanje na glansu

Post od Avaks96 »

A mozda je to samo od prehlade? Ono peckanje pri mokrenju, pa sam ja umislio da je sa spoljasnje strane? :/
petargolman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 24, 2011 4:56 pm

Post od petargolman »

ja imam konstantno peckanje kada pipnem glavic.....jel imam neku bolest?sta se desava samnom?????molim za pomoc
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

@Avaks96: moze da se radi i o eventualnoj infekciji mokracnih puteva, ili upali na povrsini (glavic, kozica)...unosi dosta tesnosti da se kanali ispiraju...a ako imas problem sa tesnom kozicom i to moze da napravi takav osecaj, da se iziritira glans, predeo oko mokracnog otvora, moze da bude i iritacija glansa pri masturbaciji, posebno predela frenuluma...ako imas bilo kakav problem sa kozicom ili frenulumom javi se lekaru da se to resi! a mozes da das i mokracu na pregled radi provere...

@petargolman: nemamo sire podatke, ni koliko si star, ni da li si imao nezasticene odnose, ni postoje li neke promene na glansu, imas li problema sa kozicom...moze da se radi i samo o preosetljivosti glavica koja je uobicajena kod mladih momaka koji nisu dovoljno navikli na direktan kontakt sa golim glavicem...
Avaks96
Novi član
Novi član

Post od Avaks96 »

Ovako.. Ja mislim da imam neki oblik fimoze, ali mi to nikad nije smetalo ni pri mokrenju ni pri masturbiranju. ali od pre nekog dana sam prehladjen i imam ucestalu potrebu za mokrenjem,i za vreme mokrenja i posle mokrenja me malo precka. eh sad ne mogu da ocenim da li me pecka u kanalu ili sa spoljasnje strane glansa? :) A pijem dosta cajeva i mazem hloramfenikol na glans i kozicu.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

Avaks96 napisao:ne mogu da ocenim da li me pecka u kanalu ili sa spoljasnje strane glansa?
e to tesko da mozemo da znamo :wink: moguce je da bude i jedno i drugo...ako ti se crveni oko mokracnog otvora prema frenulumu i u predelu frenuluma, i to narocito nakon masturbacije, moze da bude iritacija spolja, a mozda je urinarna infekcija pa te peska sam kanal unutra...analize i pregled da se vidi sta je, a neki uopsteni savet je unos dosta tecnosti...
Odgovori