Evo vec 3,4 mjeseca prije nego krenem na posao doruckujem jednu kiflu i nakon toga u 16h rucham kuvanu hranu bez hleba. Pored toga shto sam sigurna da bih mogla unijeti u organizam josh mnoshtvo hrane ja se sa ta 2 obroka osjecam jako sito i ako nisu obilni.
Moj konkretan problem je shto se zadnjih 3 mjeseca gojim i od toga, imam konstantnu naduvenost, kilaza raste a ja ne znam sta da radim
Probaj da uradis test intolerancije na hranu. Imas tu temu na forumu pa je malo prostudiraj ako imas vremena. Ne znam koliko imas godina, ali ako ti se blizi trideseta takve stvari su nazalost normalne.
Evo vec 3,4 mjeseca prije nego krenem na posao doruckujem jednu kiflu i nakon toga u 16h rucham kuvanu hranu bez hleba. Pored toga shto sam sigurna da bih mogla unijeti u organizam josh mnoshtvo hrane ja se sa ta 2 obroka osjecam jako sito i ako nisu obilni.
Moj konkretan problem je shto se zadnjih 3 mjeseca gojim i od toga, imam konstantnu naduvenost, kilaza raste a ja ne znam sta da radim
Pomagajte
Budi realna i pogledaj istini u oиi.
Od tako malo hrane nebi se sigurno udebljala.
Papaљ ti meni mimo toga , zato se kile gomilaju.
Znam ja to iz iskustva.
A ako ti i to ne pomogne pokusaj ovo http://dijeta.in/presnadijeta.php moja drugarica je imala slican problem i resila ga je ovom dijetom. Javi rezultate ako odlucis da probas. Pozz
Covek treba da ima 3 glavna obroka i 2 uzine. Na taj nacin organizam se nauci da dobija regularno hranu i metabolizam radi normalno.
Ako jedes samo dva obroka, organizam je u "soku" i talozi sve sto moze sa strane i usporava metabolizam kako ne bi trosio vise nego sto uneses.
Bilo bi dobro da stavis na papir sta unosis preko dana, jer cesto capnemo jos nesto za sta mislimo da nije veliki greh, a ono.....cccc
U svakom slucaju unosis vise nego sto tvoj organizam (citaj usporeni metabolizam) trosi. Ako budes htela da mrsas, nije bitno koliko puta jedes, nego sta i kalorijski koliko! I naravno mrsavljenje sledi kad trosimo vise nego sto unesemo... dakle baci se na trosenje i nema problema!
Odlična stvar je da probaš da taj doručak zameniš forom koju sam takodje našla na [urlhttp:dijeta.in]Dijeta.in[/url]:
Uveče pred spavanje dve kašike lanenog semena(koje možeš da kupiš u bilo kojoj radnji zdrave hrane, kologram je oko 140 din, a tebi je realno za mesec dana potrebno manje od pola kg-a) preliješ sa malo vode, tipa pola čaše, i ujutru tu dodaš pola banane i sve to lepo izmešaš i smažeš. Ukusno je, a veruj mi zasiti te, fazon je što baš ubrzava i poboljšava rad creva, ja to radim nekih 10-ak dana, stomak mi je duplo manji samo zato što nisam naduta, a jako je zdravo jer se oko semenki stvori neka sluz preko noći koja regeneriše tkivo creva. Veruj mi, super je, a ne oduzima više od 5 min vremena ujutru.