suve ruke zbog salse savet

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
sten
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 18, 2009 11:12 pm

suve ruke zbog salse savet

Post od sten »

Pozdrav, u zadnje vreme sam intenzivirao igranje salse 4do5 puta nedeljno po dva-tri sata i pri tome je intenzivan kontakt mojih ruku sa rukama drugih devojaka. od kada sam pojacao odlaske na salsu, desava mi se da u toku dana osecam da su mi ruke suvlje nego inace, i da se prilikom pranja ruku ruke brzo smezuraju.

potrazio sam malo po forumu, ali cini mi se da slican problem nisam nasao. Molim za savet, da se obratim dermatologu? ili neka krema pre i posle igranja? Hvala u svakom slucaju, pozdrav :).
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Re: suve ruke zbog salse savet

Post od zdravo »

Manje salse?
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: suve ruke zbog salse savet

Post od angelika »

Ma ako uzivas u igranju salse nikako manje! Ko voli ples taj uziva......smanjuje stres, na tvom mestu ne bi odustala taman mi otpala koza na rukama.... :lol:
Ne verujem da je od salse ipak najbolje da odes kod dermatologa!!!!! Ja imam slicna iskustva ali znam uzrok. "Zenski poslovi" :roll: ruke i agresivna sredstva za odrzavanje kuce, topla vruca, hladna voda, slano, kiselo .......Sve to uzrokuje suvoscu ruku!!!
Meni kazem meni, (nisam strucnjak) pomaze kad je jako lose kad imam previse obaveza pa zanemarim redovnu negu pomaze: Jekoderm (sad vise ne smrducka cak lepo mirise na kokos),
Povremeno ruke mocim u mlakom maslinovom ulju u koje ukapam malo limuna utrljavam to barem 3 minuta i ostavim jos 15 minuta i onda visak izbrisem vatom...........imas mnogo dobrih hranjivih kremica... I da vrlo je bitno koji sapun koristis za pranje ruku!!!!! Nabavi onaj s odgovarajucim ph!
Meni je Dove odlican i tecni i obicni.......... Takodjer nekad dobro namazem uvek prvo maslinovim uljem pa kremom, ruke i obujem :lol: u pamucne carape i tako prespavam!!!! Ujutro ruke "ko nove" :wink: Pozdrav! :)
Odgovori