Bele tackice na jeziku

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kobra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 11:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Bele tackice na jeziku

Post od kobra »

Veceras sam primetio da na jeziku sa leve strane bele tackice,ne osecam bol,osim osecaja kao da imam nesto u grlu...Molim vase misljenje,unapred zahvalan
ja
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

otidji da ti lekar pogleda jezik, mozda je u pitanju kandida.

idi shto pre, da dobijesh terapiju sto pre da se ne proshiri.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
vita_ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 08, 2008 3:33 pm

Post od vita_ns »

Kod kog doktora bih trebala otici da mi pregleda jezik? I da li mogu odmah pre pregleda da uradim laboratorijske analize, i koje?
Mr.X
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 22, 2005 10:40 pm
Kontakt:

Post od Mr.X »

Moze i kod lekara opste prakse a on ce Vas dalje uputiti ...
*
Mello
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 16, 2011 12:34 pm

Re: Bele tackice na jeziku

Post od Mello »

Da ne otvaram novu temu.

Takodje imam bele tackice na jeziku s tim sto su kod mene osetne, tesko se skidaju, vremenom ocvrsnu i otpadnu i posle ih nema vise neko vreme. Radio sam bris na bakterije i gljivice nekoliko puta i sve je ok.

Tako sam se mucio skoro 3 god dok na kraju nisam ustanovio uzrok, cim popijem jako gazirano pice ili neki od sokova a da nije domace proizvodnje skoro momentalno dobije taj problem, prvo boli jezik, zatim se pojavi tackica, ocvrsne i otpadne. Takodje u ustima se javlja osecaj kao sitnih dlacica ili prasine. Sada u mladosti sam skoro nenormalno pio gazirano, da nije neka nus pojava ili sta vec???
Odgovori