Treba mi pomoc hitno !!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Boban111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 19, 2011 7:43 pm

Treba mi pomoc hitno !!!

Post od Boban111 »

Imam 17 godina i sa devojkom sam 6 meseci resili smo da imamo seksualni odnos ali ja imam problema sa erekcijom.U toku predigre sve je normalno t.j imam erekciju ali kada dodje vreme da stavim kondom,onda izgubim erekciju nzm zasto. :(
Da li na erekciju moze uticati kondom? ili koji drugi problem moze da postoji ? posto mislim da je samnom sve uredu sto se tice psihicke i fizicke prirode.
P.S Hvala unapred :)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Treba mi pomoc hitno !!!

Post od Dr011 »

uobicajeni pocetnicki problemi, bez brige! :wink: sve to mora da se nauci...to je prvenstveno psiholoske prirode, a stavljanje kondoma je jedan od karakteristicnih momenata kada erekcija moze da opadne...pod broj jedan je da se psihicki rasteretis (da, to igra gotovo uvek najvecu ulogu, ali to ne znaci da sa tobom psihicki nije sve uredu :wink: , vec jednostavno postoji prirodna napetost u novim situacijama), da ne razmisljas unapred sta ce se desiti sa erekcijom itd...i drugo vezbaj stavljanje kondoma kad si sam, kad masturbiras, da naviknes da odrzis erekciju i prilikom stavljanja i da se naviknes na osecaj stimulacije pod kondomom! ali kondom uvek, obavezno! :wink:
Boban111
Novi član
Novi član

Post od Boban111 »

Hvala na savetu,ali jednostavno nmg da ne mislim sta ce se desiti sa erekcijom posto mi se to vec dva puta desava a vec mi postaje glupo pred devojkom mislim ona me razume.Posle toga msm kad ne bude nista od sexa ceo dan mi je u razmizmisljnju sta i kako sa tim da radim,prvi put mi je da imam takav cin ljubavi t.j sex pa mozda mi je mnogo nezgodno zbog kondoma ali nekako ne osecam se bas najbolje s kondomom jer nekako je pretesan :-? ,citao sam na nekim forumima koji je najbolji za prvi put i nasao sam kao da je najbolji "durex extra safe" ali stvarno nemam nikakav osecaj s njim.
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

Boban111 napisao:kad ne bude nista od sexa ceo dan mi je u razmizmisljnju sta i kako sa tim da radim
e pa to najvise i smeta za svaki sledeci put i stvara blokadu, upravo tog osecaja moras da se oslobodis...pa ne moze odmah u startu da se bude majstor, polako, strpljivo, sve to dodje na svoje :wink:
sto se tice kondoma, sta da se radi, on mora da se koristi i takodje je potrebno navici se na osecaj u njemu...zato probaj da to uvezbas prvo masturbacijom...
Boban111
Novi član
Novi član

Post od Boban111 »

OK pokusacu da se otarasim toga t.j da nerazmisljam o tome,prvi put kada sam pokusao sa devojkom bilo je mnogo lose bas je bila slaba erekcija skoro da je nije ni imala, pa sam posle toga jos dva puta pokusao sam da stavim kondom i da masturbram u njumu i bilo je ok msm sve normalno.,i kada sam drugi put pokusao ono sa devojkom bilo je bolje nego prvi put erekcija je bila veca nego prvog puta ali opet ne dovaljna za seksuali odnos..
da li to znaci da se stvar poboljsava i da treba da nastavim sa tim uvezbavanjem ili sta ?? :)
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

nastavi s uvezbavanjem naravno! treba vremena i strpljenja da se sve te stvari koje su nove za mlade ljude nauce, ne moze nista odmah! :wink:
Boban111
Novi član
Novi član

Post od Boban111 »

ok hvala :)
Odgovori