Da li je impotencija?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Zemunzemun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 19, 2011 9:52 am

Da li je impotencija?

Post od Zemunzemun »

Imam jedno pitanje.

Prilikom seksualnog uzbudjenja i masturbiranja, penis mi ocvrsne, poveca se i prosiri i pocne da se dize ali ne podigne se skroz. Ne moze nikako da se podigne u onaj polozaj, kako bih rekao, prema gore.. negde ostane na pola puta. Eventualno je prav samo dok lezim :roll: Na wikiju sam video da postoje kao stepeni podignutosti pri erekciji ali to mi nije bas uteha. Eto, to bih pitao da li imam problem ili ne. Pocinjem da se plasim da imam seksualne odnose da se ne obrukam, pa to bas utice na mene.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Da li je impotencija?

Post od Dr011 »

iz napisanog cini mi se da je tvoja zabrinutost ustvari zbog polozaja penisa u erekciji...ne mora on uvek da bude na gore, kod svakog coveka je drugacije, nije kod svih isti ugao koji zauzima penis u erekciji prema telu! ono sto je bitno je cvrstina erekcije, ako penis potpuno ocvrsne da se njime moze obaviti peneracija i ako se cvrstina penisa odrzava dovoljno dugo onda nemas razloga za brigu! :wink:
Odgovori